Skocz do zawartości

Czy macie sposoby na szybsze wyjscie z filtra?

Picero

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moja rada jest taka: postępuj tak jak byś nie mial filtra a próbował zdobyć TOP1 oraz koniecznie zainwestuj w drugi niezależny adres i zacznij go pozycjonować

uzasadnienie:

Nie ma sposobów na wyjście z filtra tak samo jak nie wiadomo za co on jest , może trwać tydzień , miesiac lub rok wiec możesz czekać rok robiąc cuda lub zacząć robić nowy adres nie tracąc czasu , a jak wyjdzie z filtrowany adres będziesz miał dwa w topie

Marketing internetowy dla firm

Nie ma sposobów na wyjście z filtra tak samo jak nie wiadomo za co on jest , może trwać tydzień , miesiac lub rok wiec możesz czekać rok robiąc cuda lub zacząć robić nowy adres nie tracąc czasu , a jak wyjdzie z filtrowany adres będziesz miał dwa w topie

Kiepskie to uzasadnienie. Obecnie dla mnie takie pojęcie jak "filtr" jest obce. Jeszcze jakiś czas temu miałem straszne problemy z filtrami, pomęczyłem się trochę, pokombinowałem, po testowałem, poczytałem, nauczyłem się wychodzić z filtrów, nauczyłem się unikać filtrów.

Ale się zgodzę że czasem nie warto walczyć z filtrami bo to za duża strata czasu, lepiej kupić nową domenę i pozycjonować ją od początku.

nihil fit sine causa

@sbvc Nie chodzi o system , bo nie od niego to zależy a mówienie dalem 5k na nową domenę i ona furkła jest zwykłym brakiem wiedzy na temat SEO

Nie pozycjonuje się nowych domen SWL , linki należy zbierać stopniowo. Jeżeli domena jest już w miarę stabilnie utrzymywana na jakieś pozycji np 20 czy 35 i nie idzie do gory tylko stoi wówczas przychodzi czas na SWL

Dlatego jak czytam dałem 2k na domenę i furkła to tylko mi się uśmiech robi na twarzy :aniolek:

Więc jeżeli chcesz mojej rady to zacznij zdobyć linki stałe a potem rób to SWL i nie słuchaj takich rad jak na nową domene nalezy dawac mniej jak 500 bo moc systemu jest duża :shout:

Marketing internetowy dla firm

sbvc - 3 x po 50

fraza1 - 50 K

fraza2 - 50 K

fraza3 - 50 K

+9 razy po 15 :shout:

fraza1 slowo-a - 15

fraza1 slowo-b - 15

fraza1 slowo-c - 15

fraza2 slowo-a - 15

fraza2 slowo-b - 15

fraza2 slowo-c - 15

fraza3 slowo-a - 15

fraza3 slowo-b - 15

fraza3 slowo-c - 15

testowalem na nowej domenie, efekt cudowny.

Podobny zestaw stosowałem także na starej.

Jeżeli nie posiadasz takiej ilości pkt, zmniejsz ten stosunek

na 3 x prio 10

9 x prio 3

da Ci to 12 anchorow roznych, wszystkie przyczynia sie do wzrostu glownych, a do tego zlapiesz niszowe.

tam Xann opowiadasz :aniolek: , ja mogę zrobić test - ile to poświęcić domene za 1 zl podlinkować ją 50 K weblinków na fraze i jestem przekonany, że wiltra nie złapie - mimo że będę robił ją samym systemem.

Oczywiście nie bede jej robił na jakiegoś topa bo to mija się z celem, co do samego systemu. Jednak średnio trudne napewno wskoczy.

@Xann ja robię taką mieszankę: SWL i linki stałe.

Z linkami stałymi to sobie poradzę żeby nie było filtra, jednak tak jak pisałem już kilka razy, że z SWL korzystam od niedawna (kiedyś tylko standardowe zaplecze robiłem) i nie wiem jaką ma moc np. 5k linków. Da się to jakoś porównać?

ja roznicuje bo lepszy efekt, jezeli jednak pytasz czy mi zaszkodzilo jak nie roznicowalem - to nie.

Jednak lepiej różnicować.

Dla przykladu 150 K

1 czystty anchor - 15 K na poczatek

90 czysty anchor + jakis dodatek + 1,5 K

Jak masz wiecej pkt to zwiekszaj ten stosunek.

ja robilem tak jak szook mowil i efekty byly cudne az po 4 miesiacach dopadl mnie filtr

robilem tak dla 12 domen

8 bylo na jednym serwerze pozostale kazda z nich byla na osobnym innym serwerze

terz od 2 tygodni mam filtra na 7 domen z tego jednego serwera

wszystkie zlpaly syfa w jednym momecie na wszystkie frazy strona 5 do 7

traffic z google z dnia na dzien spadl do zera na tych stronach

pozostale domeny trzymaja sie dobrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności