Skocz do zawartości

Czy macie sposoby na szybsze wyjscie z filtra?

Picero

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodnie z rada beerbanta zrobilem przekierunkowanie 301

strona wyszla z filtra ale nie wrucila na te same pozycjie

co mam robic czekac cierpiliwie

czy przeywalic pozadnie linkami

jezeli przywalic linkami to w ktora domene w ta stara co zlapala filtr czy w ta nowa na ktora bylo przekierunkowanie

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam wszystkich!

Przyłącze sie do tej dyskusji ponieważ mnie dotknął podobny probmlem. Filtr dotknął wszystkie subdomeny serwisu turystycznego z "fajne" w nazwie.

Składa się z domeny głównej +

kilkadziesiąt podserwisów pogrupowanych tematycznie:

www.domki-letniskowe.fajne.pl (domki letniskowe 1 miejsce)

www.apartamenty.fajne.pl (apartamenty 2. miejsce)

www.wczasy-nad-morzem.fajne.pl (5. miejsce)

www.noclegi-w-gorach.fajne.pl

www.zakopane.fajne.pl (Zakopane 3. miejsce, noclegi Zakopane 2.miejsce, kwatery Zakopane 2.miejsce, ...)

www.ustka, www.leba. www.karpacz, www.wladyslawowo, i wszystkie miejscowosci nad morzem - 1 do 4 miejsca w google na haslo nazwa miescowosci, kwatery + nazwa, noclegi + nazwa, inne kombinacje

Wszystko padło w niedzielę, domyśłam się ze to wpływ konkurencji.

Filtr dotyczy wszsytkich subdomen - spadły dokładnie o 5, 6 stron w dół, domena główna pozostała bez zmian.

podserwisy miały zainstalowane SWL - linki stałe, pozycjonowane stale SWl, dawniej qlwebami, obecnie preclami, na serwise głównym nie instalowałem SWl. Dodam, ze podserwisy to nieco zmieniony układ stron serwisu głównego.

Co radzicie zrobić? Czekac na razie? Czy to filtr?

Sprawdzałem z allinanchor: te same pozycje 5-6 strona na wszystkie zapytania - nawet te bardziej złożone.

mala korekta do tego co napisalem

po przekeirunkowaniu 301 z filtra wyszly wszystkie subdomeny za wyjatkiem domeny glownej

w google wyniki pokazuja juz nowe subdoeny ale co do strony glowej domeny glownej google wciaz pokazuje stara domene i nadal ma oczywiscie filterek

czy ktos wie co mam robic zeby odzyskac pozycjie ktore mialem przed filtrem

jak mam teraz linkowac dowalac linki na stara domene czy na nowa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności