Skocz do zawartości

Prośba do twórców nowych katalogów

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

dodawajcie info o swoich katalogach -> https://katalogi-stron.memory.pl

to znacznie ułatwi sprawe i nie trzeba będzie co chwila zerkać do forum (przynajmniej tak myśle) co Wy na to ?? 8)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 1 miesiąc temu...
autor spisu katalogów wyjechał do Irlandii i nie ma możliwości dodać

Ha, a tak reklamują Irlandię, że taka rozwinięta technologicznie. Okazuje się, że nawet internetu nie mają ;)

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

autor spisu katalogów wyjechał do Irlandii i nie ma możliwości dodać

Ha, a tak reklamują Irlandię, że taka rozwinięta technologicznie. Okazuje się, że nawet internetu nie mają :)

mają mają bo gadałem z ikotornem na gg już z Irlandii.. teraz jakoś się nie pojawia

Wydaje mi się, że samo oznaczenie PR katalogu wystarczy. Z punktu widzenia dodawacza lepsze jest sortowanie po dacie dodania do spisu, bo wyszukiwać raz na tydzień załóżmy wśród 200 pozycji tej, która jest nowa to kompletny hardcore, a poszukiwacze katalogów z powerem i tak dadzą sobie radę.

nie mam racji?

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

Ja również jestem za sortowaniem po dacie. Zastanawiam się też nad PR - czy podawanie PR strony głownej (np PR4)ma sens, gdy podstrona w właściwymi linkami ma PR 0? A z takimi przypadkami na pewno spotkaliście się

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Ja również jestem za sortowaniem po dacie.

Hehe, najlepiej, gdyby Iktorn byłby w stanie zrobić sortowanie po dacie dodania, PR i... ilości zindeksowanych podstron.

Tylko problem z tym ostatnim, czy skrypt miałby pobierać informacje z google, czy też miałyby być podawane ręcznie.

W każdym razie, zostaje czekać na Iktorna i zobaczyć, jak się wypowie w tej kwestii.

pzdr.

PS. Ktoś mu podsyłał link z tematem na PW/gadugadu etc?

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Ja również jestem za sortowaniem po dacie. Zastanawiam się też nad PR - czy podawanie PR strony głownej (np PR4)ma sens, gdy podstrona w właściwymi linkami ma PR 0? A z takimi przypadkami na pewno spotkaliście się

A moze wedlug nazwy katalogu w sumie nowa podkategoria do update PR bedzie miala 0 ... a moze w/g odwiedzin katalogu na stronie. Sam juz nie wiem ...

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności