Skocz do zawartości

Telefon do surfowania po necie

tj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dobra decyzja. Weź też pod uwagę inną Nokię - E65.

No i chyba na niej poprzestane. E65 nie ma hsdpa, a u mnie jest dostępny, więc chciałbym go mieć :)

iPhone i n82 na razie zbyt drogie a i tak ten pierwszy nie ma nawet 3g :]

Plus ma najlepszą ofertę jak dla mnie, jeśli chodzi o net.

Zdecydowanie nie polecałbym iPhona. To droga nicniemająca zabawka dla szpanerów. Tylko interfejs ma ciekawy.

Ja polecałbym jakiegoś pocketa z funkcją telefonu. Kupiłem niedawno Fujitsu-Siemens Pocket LOOX T830. Super sprzęt. Ma wszystko co można wsadzić do palma i telefonu. Tyle, że FS ostatnio wycofali się z produkcji palmów i raczej ten sprzęt jest nie do kupienia. Co prawda w 800 zł może być ciężko się zmieścić z palmotelefonem ale poszukaj. Sensowny sprzęt tego typu robi już z bardziej znanych firm tylko HP ale oni są zdecydowanie za drodzy w stosunku do możliwości ich sprzętu.

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

Zdecydowanie nie polecałbym iPhona. To droga nicniemająca zabawka dla szpanerów. Tylko interfejs ma ciekawy.

1. Za cene 800 zl nie kupi sobie iPhonea.

2. Co do "nicniemania" to bym sie spierwl gdyz codziennie na ta zabawke wychodzi nowe oprogramowanie.

3. Dla szpanerow to przywaliles ... to dowodzi jedynie tego, ze moze raz trzymales go w rekach. Mam iPhonea i sobie go chwale i nie jestem wcale szpanerem bo mam tez kilka aparatow nokki w tym E61.

Reasumujac za te kwote mozesz kupic Nokie E61 na rynku wturnym, ktora posiada wifi i mozna na niej zainstalowac z powodzeniem Opere.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności