Skocz do zawartości

Telefon do surfowania po necie

tj

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już się pozbyłem SPV :) Miałem go chyba z miesiąc i u mnie net tak sobie chodził, potrafiłem łapac jakieś sieci w centrum miasta ale np u mnie w domu moją sieć wi fi gubiło bardzo szybko, wystarczyło przejść do innego pokoju. Napewno to nie była wina routera DL-524 z uwagi na to że laptop łapał sieć nawet na działce.

Co do skype to niestety nie udało mi się go odpalić na moim SPV ;/ Sam skype się włączał tyle że gdy chciałem gdzieś zadzwonić to podczas nawiązywania połączenia aplikacja się zamykałai tel łapał zawiche lekka. Pewnie to przez to że miałem zmienianego windowsa na 6 więc może był zle wgrany.

Aktualnie już softu nie posiadam na windows mobile chociaż jeżeli nie masz jakiś uprzedzeń do pirackiego softu to na torrentach jest tego pełno ;)

szook, a właściwie to jakiego masz SPV?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Michal ja prostego SPV E650 ale ma win 6, skype ladnie smiga mam ten sam router DI 524 nie mam problemow z łapaniem sieci. Nawet jestem zdziwiony że tak ładnie łapie sieci wifi. Jedynie co przy skypie denerwuje mnie ze dziala na glosniku glosno.

No i nie wiem jeszcze jak zainstalowac GG ktore GG serwery nie wykryja jako mobile bo tam sobie zycza platnosci za dostep. I nie wiem jak to zmienić. Bo napewno nie chodzi o to skad sie łaczy - gprs bo na laptopie na gprs śmiga gg bez problemu.

Choć mialem jakas wersje gg ktora mi smigala bez opłat.

Fakt że w tym spv nie jest najwiekszy monitorek, ale spokojnie moge powiedziec że coraz mniej uzywa laptopa w aucie czy pociagu - długi czas dzialania, praktycznie wszystko mozna zrobic a i na klawiaturce mozna sie nauczyc szybko pisać.

Ogólnie czesto tego wszystkiego nie uzywam, mimo to zastapilo mi to laptopa w pewnych sytuacjach w ktorych nie chce sie czlowiekowi tarabanic z laptopem. A kiedys myslalem ze laptop bedzie tym czyms co pozwoli mi miec dostep a dzis laptop jak stacjonarny, stacjonarny do ciezkich zadan a spv zastepuje laptopa.

PIK SPV to poprostu HTC :) tylko w orange nazwali to SPV.

szook, zainteresuj się tym: Bombus-ng tyle że musisz mieć konto na jakimś serwerze jabbera np na jabster.pl.

Ja osobiście miałem SPV M3100 i telefon był idealny pod gg z uwagi na pełna klawiaturę :) U mnie bateria była bardzo kiepska a telefon kupiłem z Anglii (był uzywany z 2 miesiące przez poprzedniego własciciela).

Co do gg to jest jeszcze możliwość odpalenia jakiegoś programu w Javie takiego jak na zwyczajny telefon (*.jar).

Blackberry, to strasznie duży telefon :P Nie wiem czy nie większy niż SPV. O dziwo nie wiem czemu jest taki popularny na wyspach :|

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Blackberry, to strasznie duży telefon :zeby: Nie wiem czy nie większy niż SPV. O dziwo nie wiem czemu jest taki popularny na wyspach :|

Widocznie wiedzą tam co jest dobre. ;-) Telefon nie jest najmniejszych rozmiarów, ale znowu taki duży nie jest (mówię tu o modelach 8xxx, wcześniejsza generacja była nieco większa). Jeśli ktoś na poważnie zajmuje się biznesem w sieci to wybór telefonu właściwie ogranicza się do Blackberry. Klawiatura QWERTY i monitorowanie skrzynek mailowych to jest to. :-)

hmmm... ja mialem nokie e50 i po miesiacu sie jej pozbylem, przy okazji takie pytanie: znacie jakis maly, lekki i wytrzymaly telefon, z monochromatycznym wyswietlaczem, bez bajerow, buzerow, tylko ksiazka tel, sms i budzik ? Wazne, zeby byl maly. Nokia e50 jak i kolejne telefony jakie mialem potrafia wszystko oprocz dzwonienia, z tym maja problemy, wieszaja sie, nie dzwonia wogole, dlatego szukam czegos z przed kilku lat, prostego i skutecznego :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Sebastian to prawda - co do klawiatury qwerty - a pozostale funkcje to juz kwestia oprogramowania jakie sobie wgrasz.

Ja na tej mini klawiaturce pisze juz dosc szybko, na tyle fajna sprawa że jak smigasz w trasie 6-8 godzin to sie doskonale sprawdza.

Analizuje zakup mini laptopka wtedy praktycznie będzie mozliwosc zrobienia wszystkiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności