Skocz do zawartości

Ile razy się podciągniesz?

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przypomina mi to czasy mieszkania w internacie :P

I przechodzenie z pokoju do pokoju na 4 piętrze albo podciąganie się za oknem :)

Jak człowiek młody to głupie pomysły przychodzą do głowy raczej nie do pomyślenia w moim wieku ;)

No w Łodzi była taka sprawa, że w akademikach chcieli wkurzyć kierowniczkę, która ścigała gościa, że jest po 23 w odwiedzinach i ma wychodzić. Kolesie wymyślili, że go opuszczą z 3 piętra na 2, tamci z 2 go przejmą i opuszczą na 1 i kierowniczka go będzie szukać a on sobie pójdzie. Efekt był taki, że Ci z 3 go puścili zanim Ci z 2 go złapali i śmierć na miejscu bo spadając walnął głową o krawężnik.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Co dla jednych jest odwagą, dla innych totalną głupotą.
Podziel się tu filmem z dzieciństwa... ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mam całe mokre dłonie jak to oglądam. Nie wiem jak tam ich kondycja ale z głową kiepsko...

Połóż więc je na biurko :)

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności