Skocz do zawartości

Lenovo R61e

Presell24

Rekomendowane odpowiedzi

W sklepiku widziałem notebooka lenovo r61e / t7100 / 1024 / 120 / dvdr / 15,4 vbu 7649w1z

Więcej informacji np: https://www.itsfera.pl/product.php?productid=57144

No więc tak: likwidują sklep i ten laptop został przeceniony na 2,399 zł. Więc cena kusząca.

Czy te laptopy nadają się na ~10h pracy dziennie? Chodzi o to czy ta matryca oczu nie męczy.

Jak już gdzieś wspomniałem w pracy mam acera 3620, który męczy moje oczka maksymalnie.

Parametry na pierwszy rzut oka są zajebiaszcze jeżeli porównamy je do ceny.

Nigdzie nie wyczytałem jaka jest to matryca: błyszcząca czy matowa?

Proszę o odpowiedzi :P

Pozdrawiam

Adam C.

Aktualnie posiadam Notebook Toshiba A200-1z8 więc z tym modelem za dużo nie pomogę :P

Co do r61e to nie mam zastrzeżeń. Bardzo dobry laptop za bardzo dobrą cenę. Parametry są bardzo dobre ale mam wrażenie, że IBM w tym laptopie zaoszczędził na matrycy, bo takie parametry względem ceny to prawie jak za darmo! No i system operacyjny bardzo dobry.

Pozdrawiam

Grzesiek

Od 2 miesięcy mam R61e (T7500, 2GB, 120HDD, 15'4 WSXGA, XP) - pracuje na nim po ok 8h/dziennie, początkowo trudno było sie przyzwyczaić do matrycy WSXGA (1680x1050) ale teraz nie zamienię jej na nic innego.

Laptop z linka ma matryce klasyczna wiec ten problem Ciebie nie dotyczy.

Co poza tym ? Cicha praca, swietna bateria, eleganckie katy widzenia, solidne wykonanie, jak dla mnie wypas.

Jedyny minus to tylko 3 porty usb ;)

W firmie od 4 lat korzystamy z notebookow Lenovo (wczesniej IBM) od serii N po T i nigdy nie było z nimi problemów, także nie wiem skąd info o słabych matrycach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności