Skocz do zawartości

problem z SITE

sttorm

Rekomendowane odpowiedzi

witam

czy zauwazyl ktos ostatnio ostre spadki site głównie dla katalogów

dzis jeden z moich katalogów przy zapytaniu z www zwraca - nie znaleziono PRZYKLAD

przy www z / na koncu 60 000 przyklad 2

a przy zapytaniu bez www 160 000 przyklad 3

dla innych katalogów widze spadek site o jakies 70%

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Wyniki 1 - 10 z około 63,800 z domeny www.katalog.mojadieta.pl a wiec znaleziono

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Tak, mi od kilkunastu dni site poleciały w dół, głownie katalogi, rekord to z 8k na poniżej 300, podobnie z preclami.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ja bym bardziej zgonił na błędne działanie "site", czasami zwraca bzdury. Zdarza się że zwraca dla www i bez www te same strony. Tak się dzieje od około 2 tygodni, przynajmniej na moim google ;)

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

Mam wrazenie ze u mnie jest to zwiazane z czyms innym. Mianowicie smienilem sposob reprezentacji danych na stronie. Jest sobie wyszukiwarka. Normalnie po prostu bylo GET'em wyszukiwanie i odrazu wyniki. Ze wzgledu na to, iz chcialem zrobic historie wyszukan, zrobilem iz nadal jest GET'em, ale pozniej nastepuje przekierowanie na id wyszukiwania... mniej wiecej tak to wyglada:

strona glowna -> search.php?co=blabla -> dodanie do bazy id -> header(Location: /wynik/id)

Moze dlatego google przetalo lubic moja strone?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności