Skocz do zawartości

Jednoznakowe zapytanie - problem czysto teoretyczny

wolver

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Tak sie zastanawiam: gdy wpiszemy jedną literkę w Google to wyników jest zazwyczaj dużo. Np. moja strona na zapytanie "s" jest wysoko w top10 na 726mln wyników. Nie ma w nazwie "s", nie ma nawet pogrubionego "s" tak jak większość w top10.

Od czego to może zależeć i do czego można ewentualnie odnieść/wykorzystać - bo przecież nie zależy to od linków, PR i innych takich, chyba od liczby "s" w treści strony też nie (?)

Piotr

Podaj adres strony to być może będzie można coś powiedzieć. Ruchu z takich zapytań raczej nie ma.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Od czego to może zależeć i do czego można ewentualnie odnieść/wykorzystać - bo przecież nie zależy to od linków, PR i innych takich, chyba od liczby "s" w treści strony też nie (?)

Dlaczego ma nie zalezec? :D

Kwestia jest taka, ze malo komu zalezy na pozycji na slowko "s", wiec duzego znaczenia nabieraja: adres, tytul, opis, tresc..

Chociaz ciezko powiedziec, czemu akurat jestes w top10, co prawda jakby nie patrzec w tytule pogrubione S masz :)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Dlaczego ma nie zalezec? :D

Kwestia jest taka, ze malo komu zalezy na pozycji na slowko "s", wiec duzego znaczenia nabieraja: adres, tytul, opis, tresc..

Chociaz ciezko powiedziec, czemu akurat jestes w top10, co prawda jakby nie patrzec w tytule pogrubione S masz ;)

Oczywiście - nikt nie będzie kierował takich zapytań -dlatego napisałem ze to problem czysto teoretyczny, ot z ciekawości.

PS - nie mam pogrubionego S w tytule (jedynie w domenie). W nazwie strony i domenie jest jedno S. Podobnie jak Kaspersky Anti Virus, który jest na 6 pozycji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności