Skocz do zawartości

Pozycjonowanie stron anglojęzycznych

micoff

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym wypozycjonowac swoja stronę internetowa ( dokładnie sklep internetowy ) anglojęzyczny, skierowany głownie do klientów z UK ale nie tylko chciałbym również zęby był widoczny w innych krajach anglojęzycznych ( USA itd.)

Teraz moje pytanie : Czy kupować osobne domeny i pozycjonować osobno każdą domenę dla przykładu ( com, co.uk, ca ) czy mogę skupić się na pozycjonowaniu tylko domeny com . Czytałem dużo o geolokalizacji i wiem że dla przykładu strony z innymi wersjami językowymi lepiej pozycjonować jako narodową domeny. A jak w przypadku stron anglojęzycznych.

Jakieś sugestie ???

Strony które Cię zainteresują konsultantka.net.pl

Na Twoim miejscu pozycjonował bym jedną stronę wykonaną w języku angielskim. Za to linki starałbym się zdobywać z domen narodowych i stron, które są zgeolokalizowane. Niemniej doświadczenia w tej kwestii nie mam.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

witam

osobiscie sie zgadzam z xannem aczkolwiek lepiej bedzie jak cala swoja uwage w seo skupisz na jednym site i zaczniesz ja pozycjonowac poprzez pozyskiwanie linkow z konkrentych krajow.

pozdrawiam ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności