Skocz do zawartości

Czas przekierowania

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

Mam bardzo lamerskie pytanie, gdyż na razie miałem stronki na ovh, lecz za niedługo mam zamiar wykupić serwer i domenki. Z tego co czytałem to aby moc przeniosło to musi być przkierowanie 301. Jeśli się mylę poprawcie mnie. Jeśli zrobię to przekierowanie to cała moc przjdzie na stronę przekierowującą, lecz ile czasu musi minąć aby wszystko zadziałało i czy jeśli to przekierowanie ze strony przekierowującej zostanie usunięte, czy strona na którą przekierowywano straci moc? Czy będę musiał mieć to przekierowanie cały czas? Linków ina innych stronach nie mogę zmienić, więc cały czas będą się odnosić do strony na której jest przekierowanie. Proszę o wytłumaczenie

Tylko co po tym roku, jeśli przekierowanie zostanie usunięte i zacznie normalnie funkcjonować - czy będzie tak jakby nowa, bez histori i mocy, pomimo że linki będą do niej kierować, i czy domenana którą przkierowaliśmy po sciągnięciu przkierowaniu nie straci mocy? W końcu nie będzie do niej linków, a przekierowania też.

Może mi ktoś wytłumaczyć jak to przkierowanie linków dokładniej wygląda? Czy link wskazujący na pewną stronnę tak naprawdę daje moc stronie przekierowującej nawet jeśli tego przkierowania już nie ma?

[...] Czy link wskazujący na pewną stronnę tak naprawdę daje moc stronie przekierowującej nawet jeśli tego przkierowania już nie ma?

Nie, daje moc, ale stronie, na ktora wskazuje. Dopoki bedzie przekierowanie bedzie tak jak piszesz.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności