Skocz do zawartości

Tradedoubler - mały problem

Rekomendowane odpowiedzi

Według mnie idealnie dopasowany ruch to taki w którym użytkownicy przeszli przez stronę A (źródło ruchu) , na stronę B (nasza strona z reflinkami/bannerami) i kliknęli w link przenoszący ich na stronę C myśląc że każda z tych stron jest kolejnym etapem w uzyskaniu pożądanego przez nich celu.

Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski.

• 5 miesięcy temu...

Wznowię trochę wątek...czy istnieje jakaś lista programów partnerskich w tradedoubler? Lista programów, tak, jak ma to miejsce np w novemie, wszystko wypisane. Chciałbym dołączyć do TD, ale najpierw chcę wiedzieć co mnie czeka. Dodam, że szukałem, na ich stronie nie znalazłem...google tez nie wiele powiedziało...

Moze ktoś ma link...byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie..

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności