Skocz do zawartości

Poszukuje programu

janko

Rekomendowane odpowiedzi

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ciekawym programem jest również Alacer. Jednak w jego przypadku należy dokonać instalacji dodatkowych modułów (php etc.)

Opis konfiguracji -> https://windows.howto.pl/artykuly,windows-26-263-0.html

Interesujesz się informatyką? - Zapraszam Cię na Forum Komputerowe.

ale nie wiem jak otworzyc stronę przez ten program
Zastanów się o czym ty właściwie piszesz, bo jak widać nie masz zielonego pojęcia o tym.

Krasnal instaluje oprogramowanie apache i php i je uruchamia, a strona otwiera się w przeglądarce jeśli masz uruchomiony serwer w tym wypadku na localhoście i odpowiednio skonfigurowaną scieżkę do katalogu z dokumentami html, php itd.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Uruchom krasnala i wpisz w przeglądarce 127.0.0.1, otworzy się strona krasnala, z której wszystkiego się dowiesz.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

A ja polecę coś lepszego niż krasnal - VertrigoServ - https://vertrigo.sourceforge.net/ - vertrigo w przeciwieństwie do krasnala jest cały czas rozwijany, wychodzą nowe wersje...

Wielki mi rozwijanie :)

zrobienie instalatora z nowych wersji programów :D

Jak ktoś che mieć aktualne wersje to niech sobie ściągnie z apache.org i php.net

Uruchomienie tego razem to max 3 minuty

Wielki mi rozwijanie :)

zrobienie instalatora z nowych wersji programów :D

Jak ktoś che mieć aktualne wersje to niech sobie ściągnie z apache.org i php.net

Uruchomienie tego razem to max 3 minuty

Ale po co bawić się i osobno ściągać i instalować apache, php i mysql (+konfigurować) jak można ściągnąć jeden plik kliknąć instaluj i już mamy to zrobione :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności