Skocz do zawartości

Nowy rodzaj filtra

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od kilku miesięcy jedna z domen wisi sobie w Googlu, wcześniej była inna zawartość, zmieniłem ją.

Strona dodana była do kilku katalogów, szybko się zaindeksowała i nawet ładnie stała, jak na taką ilość katalogów, więc zacząłem kilka dni temu ją katalogować.

Obecnie stronka stoi na WordPressie.

Frazy, na jakich mi zależy często składają się z 2-5 wyrazów. Każda z podstron zawiera indywidualny title, meta tagi i treść (treść tematyczna do tytułu).

I właśnie tutaj moje zdziwienie, bo mam filtra na to, co znajduje się w znaczniku title. Nie linkuję podstron, a frazy, na jakie linkuję główną nie są związane z tytułami podstron.

Dlaczego podejrzewam filtr?

Tytuł: "x y z"

strona.pl/x-y-z jest zaindeksowana w Googlu

Na zapytanie "z y z" nie widzę strony w pierwszych 300 wynikach- dalej nie sprawdzałem".

Gdzieś na około 200 pozycji znajduje się inna podstrona, która linkuje do wpisu x-y-z i tylko dlatego jest na tę frazę.

Tak jest z większością podstron. Czy to nowy filtr? Macie coś takiego? Jak się tego pozbyć?

Case study jak pozyskać więcej leadów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności