Skocz do zawartości

Szybkosc odpowiadania Adsense na listy

lovemole

Rekomendowane odpowiedzi

12 Grudina zawiesili mi konto w adsense. Wyslalem maila z zapytaniem dlaczego moje konto jets zawieszone. Odpowiedz dostalem akurat dzis...

Po szybkosci odpowiedzi nie zaskoczyla mnie juz tresc- Jest cos ine tak i wiecej nic nie powiemy.

4 miesiace czekania to lekka przesada. Oby czekanie na czek nie bylo takie dlugie...

A wysyłałeś do adsense-pl? Adsense-pl miało przez jakiś czas zawieszone odpowiadanie na mejle po polsku. Ja wysłałem prośbę o przyjęcie pod koniec grudnia, a jakieś 1.5 miesiąca temu, dostałem odpowiedź, że mnie przyjmują, podczas, gdy adsense-en nie zgodziło się wcześniej.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

pewności nigdy nie ma :) ale przeczytałem już tysiące wątków typu "zawiesili mi konto" i nigdy, ale to nigdy nie spotkałem się z odwieszeniem konta. Proponuje poczytac kilka zachodnich for poświęconych adsense. Częstotliwość pojawiania sie taklich postów trochę mnie martwi bo to znaczy, że google na prawde dokładnie to wszystko monitoruje i można wylecieć nawet nigdy nie klikając w swoje reklamy.

nie prosilem o odwieszenie strony-bo wiedzialem ze nie ma sensu o to pytac, ale chcialem wiedziec za co mine wyrzucili, moze jakis "dobry"kolega zapuscil mi clickbota czy tez byl inny powod Niestety piszac do supportu to jak pisac do robota-ustalony szablon jak pisal juz wczesinej normanos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności