Skocz do zawartości

jak oni to robia - LP

xs400

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem nowy, mysle ze na poczatek wypada zadac pare glupich (dla Was) pytan :D

Dodam ze moja wiedza jest dosc mala.

By wysoko byc w google to miedzy innymi trzeba miec duzy LP. Sprawdzilem sobie jakas popularna stronke co wysoko stoi:

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=li...owna.pl&lr=

No i prosze, zgadza sie LP=2670, jak wpisze haslo "bielizna" to stronka jest na 1 miejscu.

Jak to zrobic by do mojej strony tez tyle linkow prowadzilo? Jak to zrobil ten co pozycjonowal gustowna.pl ? To jakis system wymiany linkow? Czy inny sposob by miec tak wysoki LP.

No i prosze, zgadza sie LP=2670, jak wpisze haslo "bielizna" to stronka jest na 1 miejscu.

Jak to zrobic by do mojej strony tez tyle linkow prowadzilo? Jak to zrobil ten co pozycjonowal gustowna.pl ? To jakis system wymiany linkow? Czy inny sposob by miec tak wysoki LP.

Nie tyle tylko tyle: Yahoo 276000, pewnie zdobyte systemami i zapleczem. Ale żeby tyle sie dorobić to trzeba mieć dobre zaplecze i doświadczenie.

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

systemy - rozumiem ze wymiany linkow

katalogi - mam dodawac swoja strone na piechote do kilku tysiecy katalogow

blogi, fora i ksiegi gosci - rozumiem ze mam wszedzie wlazic , rejestrowac sie i do komentarzy dodawac link do mnie.

precle - ja mam je robic dla siebie i wnich linki umieszczac, czy dopisywac sie do tych co juz sa?

zaplecze - a co to jest ??

Zaplecze to wlasne strony, na ktorych umieszczasz linki do pozycjonowanej strony.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

moja rada gdyz nie wiesz nawet co to zaplecze

zapoznaj sie z informacjami na forum gdyz jak podajesz jestes zielony a mozesz zrobic sobie krzywde nie majac podstawowej wiedzy i lepiej najpierw poczytac niz pozniej płakac ze nagle strona znikla

jak poczytasz dzial dla poczatkujacych zdobedziesz podstawowa wiedze i wtedy zacznij zabawe w pozycjonowanie i pamietaj ten z tej strony nie zdobyl tego w 2 dni ale trwało to miesiacami jak nie latami :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

blogi, fora i ksiegi gosci - rozumiem ze mam wszedzie wlazic , rejestrowac sie i do komentarzy dodawac link do mnie.

Są odpowiednie narzędzia do automatyzacji tego procesu

precle - ja mam je robic dla siebie i wnich linki umieszczac, czy dopisywac sie do tych co juz sa?

jak wolisz - możesz przecież robić i jedno i drugie

pamietaj ten z tej strony nie zdobyl tego w 2 dni ale trwało to miesiacami jak nie latami :D

wlasnie ten kolo chwali sie na jednej ze swoich stron, ze udowodnil ze na to by zdobyc 1 miejsce w google nie trzeba wiele czasu. Dodal tez ze tematka pozycjonowania zajmuje sie od lat ;) To tak na marginesie. Czytalem juz wiele textow o pozycjonowaniu, ale uwazam ze warto bylo na tym forum zapytac. Przynajmniej mam przepis na linki: zaplecze, systemy, katalogi, precle, komentarze na blogach, podpisy w sygnaturkach, spamowanie fór i ksiąg gości.

Teraz przynajmniej wiem z grubsza o co biega i moge powyzsze hasla sobie powoli rozpracowywac. Jezeli macie jeszcze jakies uzupelnienei przepisu to piszcie ;) tylko od razu z prostym wyjasnieniem ;P

Są odpowiednie narzędzia do automatyzacji tego procesu

mozesz podac konkretny namiar na te narzedzia?

Beerbant: jak to zrobiłeś? :)

Przepis na linki: zaplecze, systemy, katalogi, precle, komentarze na blogach, podpisy w sygnaturkach, spamowanie fór i ksiąg gości.

ooo wypraszam sobie zero* precli srecji zero* komentarzy zero* książek gości - to zbyt pracochłonne a ja leniwy jestem :)

* - nie mylić z Tomkiem Zero :)

PS.

mam 10x więcej wejść z czego innego niż SERPy ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

gustowna.pl to sklep CashNet'a ... chyba jest tu na forum. Ostatnio jakiś pp chyba uruchomił.

Fajny koleś... czasami opowiada jak go dziewczyna kajdankami przypięła do .... i coś tam...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

gustowna.pl to sklep CashNet'a ... chyba jest tu na forum. Ostatnio jakiś pp chyba uruchomił.

Fajny koleś... czasami opowiada jak go dziewczyna kajdankami przypięła do .... i coś tam...

No to moze nam napisze jak "to robi" i juz w krotce wszyscy bedziemy na pierwszym miejscu w google :)

nie bardzo wiem o czym CashNet pisze na swoim blogu ze teoria iz "sklep internetowy potrzebuje minimum 1-2 lata na “rozkręcenie się” legła w gruzach" - sam osigal ta pozycje rowne 1,5 roku :)

ale gratulujemy i top 1 i pewnosci siebie, chociaz polecalbym mniej spamow na przyszlosc :)

zgadzam sie z Beerbantem, serpy to dosyc ograniczony poziom ruchu, z ktorych nawet jakby nie patrzec lider intymna.pl srednio korzysta. . inne formy promocji to czasami kilkurotnosc serpow (cos chyba Beerbant ostatnio pisal o 10k/dziennie, co jest realna liczba). inna sprawa ze serpy tez trzeba umiec wykorzystac, ruch ruchowi nie rowny..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności