Skocz do zawartości

Hosting na allegro ? Nie dla idiotów ! :D

ebociek

Rekomendowane odpowiedzi

Tu nie chodzi o hosting tylko o admina który bardzo śmiesznie podchodzi do klientów.

sbvc no przynajmniej ty (nie tyle wyrolował bo sobie przeniosłem na inny serwer ale troche czasu straciłem).

A co do aukcji to 40 serwisów po 1250 (srednio) pkt linkme daje nam 50 000 k i w sumie pod to te zaplecza maja służyć. Wynajęcie 50k pkt linkme na miesiąc to koszt około 350zł (po 10 za 1 k ale przy większych ilościach wiadomo sie z ceny schodzi) więc nie wiem oco chodzi. Osoba która wie jak to wykorzystać (a tylko takie kupują) zarobią sobie na tym i są zadowolone i ja też jestem zadowolony więc nierozumie ? Fikas czy ja ci pisze "KUP TO !" niepasuje to nie kupuj. Równie dobrze mógłbyś 50% aukcji na allegro tak komentować ponieważ każda jest przesadzona i oto właśnie w tym chodzi. A co do tych nieprzespanych nocy to niewiem co cie tak "podnieca" :) przecież jak w dzień nie mam czasu to wgrywam strony itd w nocy a jak wgrywam w nocy to nie śpie prawda?

NA tym forum zauważyłem, że jeśli sie nie ma rangi SUPER ELITE to jest sie nikim no ale sory Wy kiedyś też stawialiście spamy ? Też kiedyś zaczynaliście nie ? Ja tam pozycjonerem nie jestem i się tym niezajmuje (tylko dla własnych potrzeb) więc troche wyrozumiałości.

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hie hie :-)

Równie dobrze mógłbyś 50% aukcji na allegro tak komentować ponieważ każda jest przesadzona i oto właśnie w tym chodzi.

Celowe wprowadzanie potencjalnego klienta w błąd? Żenujące... Dziecinada i tyle...

NA tym forum zauważyłem, że jeśli sie nie ma rangi SUPER ELITE to jest sie nikim no ale sory Wy kiedyś też stawialiście spamy ? Też kiedyś zaczynaliście nie ? Ja tam pozycjonerem nie jestem i się tym niezajmuje (tylko dla własnych potrzeb) więc troche wyrozumiałości.

Przepraszam czy ktoś na sali ma rangę ''Super Elite'' ? hm ? nie... ? aha... ;),

nie nie nikt tutaj nie stawia spamu, spam jest ble !

A co do tych nieprzespanych nocy to niewiem co cie tak "podnieca" smile.gif przecież jak w dzień nie mam czasu to wgrywam strony itd w nocy a jak wgrywam w nocy to nie śpie prawda?

Jakie tłumaczenie... faktycznie... coś w tym jest.

Co nie zmienia faktu, że przeczysz sam sobie.

Przeczytaj swoją aukcję raz jeszcze.

Pzdr

Powiedz mi czym wprowadzam klientów w błąd ? Bo ja tam błędnych informacji nie podaje ? Niepisze, że z adsensu serwis wyciąga 500zł bo niewyciąga, ani nic podobnego. Więc ?

Chyba sprzedając np. samochód dla przykładu Opel Astra niepiszesz "Nie polecam Wam auta które sprzedaje ponieważ ten model jest bardzo podatny na korozje" tylko piszesz "Polecam te auto każdemu ponieważ ma bardzo mocny silnik oraz duży bagażnik" (to tak dla przykładu).

Sebastian Piotrowski

sbvc, no sorry ale ile razy takie coś można tolerować, rozumieć? Nie bardzo wiem co mamy tutaj robić? Śmiać się wszyscy razem? Czy też składać kondolencje i narzekać 'ale te krzaki są be' (nie piszę tu o żadnym hostingu wprost, nie mam na myśli konkretnie niop.pl)?
To po co w ogóle się wypowiadasz? Hę?
Nie wiem czemu (serio), ale przychodzi mi na myśl takie powiedzenie "Czemuś biedny? Boś głupi. Czemuś głupi? Boś biedny"... Po prostu jeśli się kupuje usługę za 1 zł miesięcznie, to człowiek musi sobie zdawać sprawę z jakości. A jeśli sobie nie zdaje sprawy, no to... dalej już nie chcę nikogo obrażać.
Nie wiem skąd u Ciebie taki atak agresji. Czy aż tak bardzo przejąłeś się sprawą wirtualnego kolegi, że aż przekleństwa cisną Ci się na usta? ;)
Po prostu jeśli się kupuje usługę za 1 zł miesięcznie, to człowiek musi sobie zdawać sprawę z jakości.
Przecież potwierdziłem to, tylko że w innej formie w poprzednim poście.

Nikogo nie chcę bronić, ale dziwie się, że aż tak atakujecie ebociek'a. To, że jest naiwny będzie miał nauczkę, ale niektóre posty wyglądają usprawiedliwiająco dla admina niop.pl, który powinien zapewnić hosting o jakości jakiej zapewniał na aukcji. Widzę, że takie zachowania zaczynają już być tolerowane... :/

To po co w ogóle się wypowiadasz? Hę?
A Ty? Hę? Chyba po to jest forum, zeby dyskutować...
Nie wiem skąd u Ciebie taki atak agresji.
Jakiej agresji? Nie toleruję głupoty, ot.
niektóre posty wyglądają usprawiedliwiająco dla admina niop.pl.

Ja juz od dawna trzymam się pewnego zdania: nic nie zobowiązuje nas do nieużywania mózgu. [ nierzetelni partnerzy ] na całym świecie byli, są i będą (znowu nie pije do konkretnej osoby / firmy), tylko po prostu czasami trzeba użyć tego co ma się w głowie a nie wierzyć we wszystko co się mówi czy pisze... Trwają ferię więc tylko czekać aż za tydzień dwa powstanie kolejnych pare wątków "zostałem oszukany ;)!:)!!" ;)

PS. Jeśli ja jestem agresywny, to FiKaS jest... ? :P

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

@arek_inc przekonałeś mnie, że rozmowa z Tobą nie ma najmniejszego sensu. ;)

P.S. Wcale nie popieram tego co zrobił ebociek. Również wydaje mi sie to totalną głupotą, ale sądzę, że niektórzy w tym wątku przechodzą samych siebie.

To FiKaS stwierdza, że upartość i infantylność osobnika o nicku eBociek nie zna granic ;)

Tyle osób wypowiedziało się w temacie, że jego decyzja o zakupie hostingów po 1zł/msc do swojego "zaplecza" było głupotą i że nie ma co się dziwić, że za złotego miesięcznie nie można oczekiwać jakości a on to kwituje

"żal..." to nie ma co sie dziwić.

Właśnie tym się różni głupie zachowanie poparte dziecinnym wiekiem od dojrzałość, brak umiejętności przyjęcia krytyki.

Tym kwituję moje pisanie w tym temacie :-)

Nie ma co, dobry jesteś sbvc ;) W jednym zdaniu piszesz, że nie ma sensu ze mna rozmawiać, a w następnym przyznajesz mi racje. Tak tez trzeba umieć :)

Są pewne wątki, które wracają co rusz na fora, bo ludzie (globalnie) się nigdy nie nauczą. Dopiero jednostka po takiej jeździe będzie miała nauczkę na przyszłość. Ja sam się przyznaję, nie ukrywam tego, że kilka razy się naciąłęm na krzaki i wtedy też miałem wielki bulwers. Po prostu - trzeba czasami się oparzyć wrzątkiem, zeby wiedzieć jak to boli i nie zrobić tego ponownie.

I tym optymistycznym akcentem...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Nie ma co, dobry jesteś sbvc smile.gif W jednym zdaniu piszesz, że nie ma sensu ze mna rozmawiać, a w następnym przyznajesz mi racje. Tak tez trzeba umieć wink.gif

Teraz to mnie wkur*łeś! ;)

Ja ciągle pisałem o tym, że chłopak głupio zrobił, ale niepotrzebnie po nim aż tak jeździć, a bardziej zwrócić uwagę na hosting. Stąd też moja wypowiedź "@arek_inc przekonałeś mnie, że rozmowa z Tobą nie ma najmniejszego sensu.". Nie czytałeś moich postów, tylko same zwroty kierowane do Ciebie?

Są pewne wątki, które wracają co rusz na fora, bo ludzie (globalnie) się nigdy nie nauczą.

Oj, tu się zgodzę. Hostingi na allegro na szczęście są "zbyt sławne" żeby "krzaczyć" na większą skalę. :)

Ludzie przecież ja tu nie pisze "OSZUKALI MNIE POMOCY !" tylko "Buahaha co za ziomy..."

Zdawałem sobie konsekwencje z tego co niosą z sobą serwery z allegro (dlatego spamy tam instaluje a nie prywatne, konkretne strony !) chodziło mi o pokazanie jak śmieszny może być kontakt z adminem oraz że wypadałoby coś z tymi pseudoserwerami z allegro zrobic.

Sebastian Piotrowski

Tu nie chodzi o hosting tylko o admina który bardzo śmiesznie podchodzi do klientów.

Żenujące bardziej niż śmieszne, ale jaka cena taka usługa

Wy kiedyś też stawialiście spamy ?

spamy są niezgodne z wytycznymi google dla webmasterów. zrób ciekawą stronę o chomiku pusi i ludzie sami będą do niej linkowali.

Szczerze? Mam hosting z Allegro za 12.20 (Hekko.pl - koleś jest na forum) i jest po prostu z********. Zero awarii, szybka obsługa. Mój kolega miał hosting na zaplecze za... 6.99 i też rok wytrzymało bez żadnych awarii i problemów, a obsługa była super.

Zależy na kogo się trafi. O niop.pl słyszałem wiele złego ;) Na Allegro można jednak znaleźć także porządne firmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności