Skocz do zawartości

Blog informatyczno/zyciowy do oceny

ChrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ostatnio zmodernizowalem znacznie swoj blog: https://blog.eldoras.com

Wydaje mi sie, ze brakiem funkcjonalnosci juz nie grzeszy. Jednak ktos moze widziec cos, czego ja nie dostrzegam, wiec prosze o porady, jesli cos was razi po oczach.

Chodzi glownie wlasnie o funkcjonalnosc i design - tresc to odrebna sprawa i prosze jej nie analizowac ;)

Grafa jest moja :)

Z gory dzieki, pozdrawiam.

Menu i dostęp do niego bardzo w porządku. Chyba wzorowałeś się na artykule na bynajmniej. Grafika faktycznie troszkę monotonna. Treści nie przeglądałem, ale generalnie żywsze kolory zawsze przegląda się z większym zapałem.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności