Skocz do zawartości

sandbox sponsored by konkurencja

asteroth

Rekomendowane odpowiedzi

Kubap najlepszy sposób na filtry to robić wszystko by je dostać.

Lolaxxx, poz. 69 całkiem przyjemna.

https://www.google.pl/search?q=pozycjonowan...art=60&sa=N

Narazie ściągne, generalnie przez te 2 tyg. bawiłem się +/- randy różne śmietniki, wcześniej posiadała kilka stałych.

Więc kluczem można powiedzieć jest równowaga dobrych, cieżko jest szkodzić konkurencji.

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Policja i prokuratora mogłyby znaleźć sprawcę. To podpadać może pod nieuczciwą konkurencję.

bellois za duzo filmów sie naoglądałes ;) Juz widze Panów Policjantów w okienku którym tłumaczysz co i jak a oni przyjmuja zgłoszenie na maszynie do pisania.

Zrobił sie mały off top ale postaram sie Ci cos napisac. Pierwsze co mi nie pasuje to to że robiłes zaplecze ze starych domen a sam nie postarałes sie chocby o 301 ze starej domeny na domene klienta?

Co bym zrobił? Skoro fraza nie jest trudna, poszukaj starej najlepiej tematycznej domeny (ale to nie mus), ją wypozycjonuj na te swoje frazy, a potem zrób 301 na zafiltrowaną domene. U mnie zadziałało

SZOOK ;) wziolem przyklad z ciebie , dowalilem mega mega linkow i poszlo w kosmos

2 tygodnie temu dosc nowa domenka, poleciala!! mysle ze to nie czkawka tylko sandbox, bo nie moge znalesc nawet na niszowe frazy, w serpach oczywiscie wyniki mozna znalesc tylko pod komende site: wiec bana nie ma bo nie bylo zaco.

jak myslicie co bedzie lepsze: jeszcze wiecej linkow (zroznicowac anachory)

, czy moze jak pisal ADEK nowa domenka i 301 na zafiltrowana ?

pozdrawiam

Kubapp to ja nie wiem :)

Nowa domenka

https://www.google.pl/search?sourceid=navcl...i+optymalizacja

Tak dla zabawy piokemony.pl jak dalem 50 K byla na 2 w 2-3 dni, teraz bez pkt. schodzi nizej.

Nie zauwazylem, zresztą lolaxxx filtruje seoparty jak widać sponsored by konkurencja średnio działa.

Eddy teraz ja mam +10 czyli 59,

Poddaje się :)

Widać mój brak doświadczenia w zwalczaniu konkurencji.

Nie da się nie zauważyć przyrostu linków z 2,5 na 7k w ciągu ostatnich dwóch tygodni.

Myślę że dobrze seowanej domenie ze stażem nie da się zaszkodzić :)

Mam dwa wnioski z tego testu:

- racjonalny: łatwo zabezpieczyć domenę przed działaniem konkurencji

- paranoiczny: wiadomo że pracownicy googla czytają to forum więc wyłączyli filtry dla seoparty2k7 :(

Pewnie inaczej ta domena by się zachowała gdyby była w top10.

Teraz masz dobrą domenę na zaplecze :)

nihil fit sine causa

Lolaxxx testowałem domene na top10 :) myśle że mega trudniejsze słowo, kurde nie mogłem.

Dlatego też chętnie taki test przeprowadziłem. Licząc że coś się da zrobić.

Bo ja to już bym sprzedawał depozycjonowanie :).

Kubap - 1 anchor.

Jakiego systemu użyłeś - może to kwestia systemu, może system z gorszym zapleczem powoduje ryzyko filtra.

Staram się znaleźć źródło. Skłonny jestem powiedzieć że nie o przyrost chodzi tylko o jakość.

Tylko w SEO bywa tak że czasem można niedopracowanym skryptem w parę sekund popsuć całą zabawę :)

Oj nie tylko w SEO :) hihihihihi. Znasz ten kawał : Laska mówi że będzie Kalego jak on bedzie miał 2 metry, odp. Kali kochać kali skrócić 1,5 metra.

Więc w Seo jak w życiu, należy się dopasować. Dlaczego nie znamy algorytmu wyszukiwarki Google - bo kto rozumie kobiety.

Jednak :) trochę je tam znamy, bądź nam sie tak wydaje.

Żartem mówiąc - test na pozycjonera powinien rozpoczynać się od rozmowy z 30 kobietami :( - kto przebrnie ten idzie dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności