Skocz do zawartości

sandbox sponsored by konkurencja

asteroth

Rekomendowane odpowiedzi

Oj Szooku Szooku :)

wykladalo to tak:

3-4 linki z mega dobrych stron po jakis 2 tygodniach weblink carramba i seo.net.pl no i poszlo w pi*d...

a co do jakosci to racja - uwazam ze gdy sie dowali 5k linko z dobrych serwisow a 3k ze smietnikow to sami wiecie co sie stanie. teraz tylko najwazniejsza jest proporcja ktora trzeba dopasowac :)

zdjolem linki z systemow ale dopalilem z dobrych stronek, zobaczymy co google powie.

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

po ile PKT dałeś ?

recepta daj 3 razy tyle :), eh największy błąd jaki zrobiłeś PANIKA, dałem spadło ściągam. Cierpliwość 2 tyg czekaj, nie ściągaj nawet jak spada. Zobacz co się działo z seo party, spadła na początku leciała i leciała :).

Najgorsze co teraz możesz zrobić to reagować.

Teraz może już Google zniosło te filtry ze względu na możliwość zafiltrowania nic nie winnej strony przez osoby trzecie. Ale jeszcze 2 lata temu filtrowałem własne domeny zwykłymi katalogami. Teraz dla testu możecie dopalić nową stronę na 3 tygodnie, potem zdjąć linki na tydzień i znowu dopalić. Jeśli nie złapie filtra to znaczy że raczej już ich nie ma. Acha jakiś czas temu łatwiej było zafiltrować domenę pod frazę której nie było w treści.

daj inne proporcje :) 100 k weba, innych nie testowałem więc cieżko mi powiedzieć.

Ja prawde mówiać 2 lata temu także się z tym nie spotkałem, nawet katalogowaniem. Kiedyś gdy pracował dla mnie brat, dla testów jego wytrwałości kazałem mu ręcznie dodać domenę do wszystkich katalogów. Dodał skuteczniej i chyba szybciej niż adder. Filtra nie było.

Walcz :), ja dałem naprawde ostatnio na test 500 K i poza pozytywami strat nie było, a to był naprawde dopał i nagłe odcięcie.

Brad już robiłem ten test dając i ściągając linki, nic poza spadkiem co jest naturalnie nic się nie działo. Ściagasz linki spadasz, dajesz wracasz.

tak, byla nawet nie zaindeksowana :). Nowka kupno, wstawilem na piokemony 2 podstrony, dowalilem i tylko tym sie zaindeksowało i w 1 dzien zaindeksowania była na 2 poz. Łącznie trwało to 3 dni.

Testowałem także na nowych weba, że ściągałem i dawałem, sam xann był zdziwiony bo bawiłem się z pseudo WWW dla jego koleżanki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności