Skocz do zawartości

Odpowiedni hosting dla Escpartners

Presell24

Rekomendowane odpowiedzi

Próbowałeś DREAMHOST?

Masz 90 dni na testowanie - jeśli sie nie spodoba otrzymasz zwrot pieniędzy.

Dodatkow z kodem promocyjnym PROMOCODE4POLAND użytym przy rejestracji otrzymujesz 90$

W cenie oferowanej przez DREAMHOST konta o takich parametrach nie da sie zalozyc w Polsce.

Pozdrawiam

Micha

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A mnie kolejny hosting dzisiaj wypowiedział umowe. Kilka sklepów i kilka zwykłych stron. Osobiście chyba daruje sobie hostingi w Polsce. Zastanawiałem sie nad dedykiem ale jakoś nie mogę się przekonać że tam dostanę to co mi oferują i nie okaże się jak to wpolsce bywa tak ma Pan to ale ... itp.. Zastanawiam sie nad hostingiem w Niemczech tylko dobrze jakby się ktoś wypowiedzial na temat tamtejszych hostingodawców mający doświadczenie z nimi. Co proponujecie...

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Próbowałeś DREAMHOST?

Masz 90 dni na testowanie - jeśli sie nie spodoba otrzymasz zwrot pieniędzy.

Dodatkow z kodem promocyjnym PROMOCODE4POLAND użytym przy rejestracji otrzymujesz 90$

W cenie oferowanej przez DREAMHOST konta o takich parametrach nie da sie zalozyc w Polsce.

Nie ma już kodów na 90$ :soczek: Teraz maksymalna zniżka to 50$.

404.tf

Zarejestrowalem minute temu:

Total: $119.40 (1 year of hosting with 9% discount)

- $50.00 (PROMOCODE4POLAND "Promo Code for Poland")

Due Now: $69.40

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności