Skocz do zawartości

na jakie słowa pozycjonujecie?

scorpi

Rekomendowane odpowiedzi

podzielicie sie swoimi stronami i słowami pod jakimi je pozycjonujecie?

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
podzielicie sie swoimi stronami i słowami pod jakimi je pozycjonujecie?

"krowie kroplówki irygacyjne" "psychologia tłumu na saharze" + "martyrologia dużych krabów" i jeszcze kilka innych haseł......

niestety ciężko się wbić bo duża konkurencja

Pozdrawiam

J.

ps:czytaj forum!

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

No cóż..... jak trzeba to trzeba

"nagły atak spawacza" "uzaleznienie sikorki od mąki" "tyłozgryz całkowity"

A swoją drogą jakbyś dobrze poskanował net to znajdziesz większość stron jakie pozycjonują nasi forumowicze .Nawet te z gołymi pawianami:D

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

" retikulum endoplazmatyczne a Nabuchodonozor"

"penetracja całkowita przeprowadzna przez dżdżwonice kalifornijskie"

"kieban jako nośnik euplondalnych cząsteczek aneuploidalnizmu" :twisted:

przy tych słowach było mi najtrudniej znaleźć sie w pierwszej dziesiątce ;)

A Ty pod jakim słowem pozycjonujesz??

ps.Przenieście ten temat do pogaduszek

nikt CI nie będzie mówił na co pozycjonuje, bo wtedy może sobie przypadkiem zrobić konkurencję. Normalne? Bardzo

"... i także z powyższego powodu nikt na forum nie zdradzi żadnych fajnych trików, które mogłyby Ci pomóc więc najlepiej nigdy o nic nie pytaj..." tak chyba trzeba to rozumieć? :?

na jakie słowa pozycjonujecie?

Na trudne.

A swoją drogą jakbyś dobrze poskanował net to znajdziesz większość stron jakie pozycjonują nasi forumowicze .

A to dobrze świadczy o Forum.

"... i także z powyższego powodu nikt na forum nie zdradzi żadnych fajnych trików, które mogłyby Ci pomóc więc najlepiej nigdy o nic nie pytaj..." tak chyba trzeba to rozumieć?

Na Forum jest opisane BARDZO DUŻO fajnych trików, tylko...

ps:czytaj forum!

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

nikt na forum nie zdradzi żadnych fajnych trików

Ja zdradze fajne triki.

Jak bys czegos nie zrozumial to zobacz takze to

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

na tym forum np jest ponad 1700 postow dostepnych nie dla wszystkich

Zgadza sie, ze jest. To jest dzial dla moderatorow gdzie omawiamy sprawy zwiazane z forum i swobodnie mozemy komentowac zachowania coponiektorych forumowiczow (np. cereberu). Na poczatku istnienia forum duzo sobie gadalismy a teraz dzial jes praktycznie martwy.. :?

dlaczego, ja uważam że na forum jest sporo informacji tylko nalezy czytać między wierszami i poddawać to własnej interpretacji i analizie.

Każdy ma tam swoje teorie i myślenie - bo o pozycjonowaniu ciągle należy myśleć jak o teorii - coś tam wszyscy wiemy - coś nam wychodzi , jednym lepiej innym mniej.

Ale żaden znas niema 100% nawet 80% wiedz na temat samego Google.

Każdy z nas chciałby wypzycjonowac strone za jednym pstrykiem.

Ja tak potrafię ale tylko w 2 wyszukiwarkach i dałbym 5000 gdybym posiadł wiedze jak równie szybko ;-) tzn w 2 dni wypozycjonować stronę w google, hehe ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności