Skocz do zawartości

na jakie słowa pozycjonujecie?

scorpi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tam nie pozycjonuję - bo i po co - skoro i tak moja strona dotyczy tematu totalnie niszowego w Polsce :) . I raczej trudno uznać za sukces, że moja stronka w polskich wynikach dotyczących tego tematu znajduje się na czele peletonu. Gdy ją usiłowałam rozreklamować nie miałam zielono różowego pojęcia o pozycjonowaniu - właściwie nie miałam świadomości istnienia takiego pojęcia jak pozycjonowanie (wiem, wiem... na tym forum to brzmi niemal jak herezja ;) ). Zależało mi raczej na tym, żeby przyciągnąć ludzi, którzy w Polsce interesują się programem, o którym robię stronę. Wiedziałam, że jest ich sporo - bo spotykam wielu rodaków na zagranicznych stronach dotyczących tego tematu (za granicą ten program jest bardzo popularny). I zaliczyłam kompletną porażkę ;) - owszem przyciągnełam sporo gości - tyle, że zagranicznych - a nie o to mi chodziło. Na osłodę pozostała mi 1 pozycja w google pl pod słowkiem poser - wyższa od dystrybutora tego programu - :) po prostu sukces stulecia.

Ale to forum czytam z zainteresowaniem - pomijając ciekawe "polemiki" pomiedzy niektórymi uzytkownikami - można się dowiedzieć paru ciekawych rzeczy. Pozycjonerem nie mam zamiaru zostawać - ale drobna wiedza na ten temat może się przydać ;).

:roll:

Swoją drogą swietne screeny czasami mogę naduzyć władzy :) i zareklamować fajną grafikę.

https://www.renderosity.com/gallery.ez?ByAr...s&Artist=magbag

A swoją drogą witamy na forum

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności