Skocz do zawartości

Dobry hosting pod GigaDownload.net.pl ;)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

powtórzę się ale Kei.pl ma chyba najmocniejsze serwery w tej cenie, do tego support znakomity - i nie wyskoczą Ci, że blokują Ci konto bo przeciąża serwer - bo na bieżąco monitorują i jak coś się niepokojąco zwiększa - to uprzedzają, i zawsze jest min. 1 m-c czasu na podjęcie jakiś ruchów, czy to odciążenie czy poszukanie już dedyka.

home.pl tez nieźle daje rade

Ale tak szczrze to przydał by się jakis deamhost + jakis serw w polsce.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

linuxpl.com - dziadostwo, [ nierzetelni partnerzy ], dzieciaki, o supporcie możesz pomyśleć, poczytać, ale nigdy się z nimi nie skontaktujesz....

Osobiście nie narzekam, ani na hosting ani na kontakt.

Z adminami jest prawie cały czas kontakt czy to przez mail czy na GG albo czat.

ovh! za**b... wielki stosunek transferu do ceny

Potwierdzam. Nie spotkałem żadnej polskiej firmy, która dawała więcej transferu w stosunku do ceny/wielkości ftp.

Jeśli chodzi o awaryjność OVH to przez 1,5 roku była jedna awaria ok. 5-godzinna. Support szybki. Ceny też dobre.

ovh.pl

Ilość jednorazowych połączeń do bazy - 10 | Czy to czasem nie za mało?

netarteria.pl

Co prawda na teraz starczy transferu, ale będzie później braknąć więc chyba odpada...

home.pl

Ehhh... trochę za drogi jak na teraz :)

kei.pl

Czy istnieje możliwość zapłacenia za pół roku? Czy rzeczywiście jest stabilny jak na moje serwisy?

linuxpl.com

Ktoś jeszcze ma przekonywujące zdanie na jego temat?

kasztan165 - chcę tylko polskie hosty...

kei.pl

Czy istnieje możliwość zapłacenia za pół roku?

Nie. Trzeba za rok. A dlaczeog chcesz zapłacić za pół? Brak kasy czy może boisz się o stabilność serwera? Bo o kei.pl możesz być spokojny i jeśli nie chodzi o problemy finansowe to kupuj śmiało :)

Czy rzeczywiście jest stabilny jak na moje serwisy?

To te Twoje serwisy jakieś nadzwyczajne są? ;) Bierz kei.pl a nie będziesz żałował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności