Skocz do zawartości

Szablonik do ocenki :)

Wildu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Poprosze, o ocenienie, najnowszej mojej pracy, jest nia szablon dla serwisu wiaderko.com - tematyka: Counter-Strike :)

Jesli ktos bedzie tak mily i skomentuje, to poprosze o opisanie co sie nie podoba, co sie podoba no i wiecie cos tam od siebie ;)

Link:

Kliknij tutaj, aby zobaczyc

Pozdrawiam i z gory dziekuje

Ładny szablon. Generalnie według mnie to za mała czacionka, w zasadzie prawie wszędzie. W konsekwencji wygląda szablon pustawo, duże puste przestrzenie. Układ menu jest ok, tylko ta mała czcionka...

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Ładny, czysty. :pisze: Zgadzam się, że za mała czcionka (jaką masz rozdzielczość, człeku?).

Dla mnie, jako marudnej żaby :D , strasznie typowy. Przeszkadzają mi wszędobylskie ostatnio skośne linie oraz... smutne barwy - czy CS to rozrywka dla pesymistycznych psycholi? :(

nie wydaje mi sie zebys sie napracowal przy nim, schludne ubogie, duzo niewykorzystanego miejsca, malo zwiazane z tematem (poza skopiowanym znakiem stima i wojownikiem w topie), az strach to wyceniac, moze sam powiedz za ile jestes w stanie to sprzedac, to powiem Ci czy dobry z Ciebie marketer czy nie

nie wydaje mi sie zebys sie napracowal przy nim, schludne ubogie, duzo niewykorzystanego miejsca, malo zwiazane z tematem (poza skopiowanym znakiem stima i wojownikiem w topie), az strach to wyceniac, moze sam powiedz za ile jestes w stanie to sprzedac, to powiem Ci czy dobry z Ciebie marketer czy nie

Hmmm... Tematyka malo zwiazana, zgodze sie, poniewaz szablon mial byc wykorzystywany na inna tematyke i tak bedzie. Duzo niewykorzystanego miejsca, zapewniam, ze przy wypelnieniu tekstem oraz reklamami dobrze wyglada, co do menu lewego tam wpisalem "byle co" zeby tylko bylo mniej wiecej rozmieszczenie... - nie jest ladnie wykonane, ale jak juz pisalem to tylko przyklad. Ubogie, poniewaz szablony nie tylko dziela sie na styl "napchanie zeby nie bylo bialego tla", moglbys sie rowniez doczepiac o wlasnie biale tlo, taki mialbyc projekt i taki jest. Ja jestem zadowolony z rozmieszczenia i wygladu, a najwazniejsze zeby to "Tobie" sie podobalo (jesli myslisz tylko o sprzedaniu, no to myslilsz o odbiorcy). Ja robie to ze wzgledu na pasje oraz nauke i wykorzystanie nowych pomyslow, gdy komus sie spodoba i chce kupic to sprzedaje, a jesli wiele osob ocenia szablon za udany wystawiam ogloszenie o sprzedazy. Tyle ode mnie :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności