Skocz do zawartości

Platnosc za katalog yahoo

lister

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
  • 11 miesięcy temu...
Czy mieliscie problem z platnoscia za rejestracje w katalogu yahoo. Probuje zaplacic karta visa i wyskakuje blad ccard order : Invalid Payment Instrument Data. A wszystkie dane, ktore wprowadzam sa poprawne

A po co placic?

Praca w Ameryce, Ogloszenia w USA, Oferty pracy w Nowym Jorku, nieruchomosci, wynajme mieszkanie, Greenpoint, Trenton, NJ,

Praca na budowie

A po co placic?

jak ktos pozycjonuje zagranica to wie po co.

i z zagranicznymi kartami nigdy nie mialem problemu.

Ja pozycjonuje za granica od kilku lat i nie place za yahoo directory. Wytlumacz wiec po co placic :)

posiadam 2 strony w katalogu yahoo. Bez rewelacji jeśli chodzi o ilość wejść.

Stronę mam daleko zagnieżdzoną w katalogu także i moc jest słaba.

Z moich obserwacji wynika ze strona ktora znajduje sie w katalogu yahoo jest bardziej atrakcyjna dla google. Tzn. wyzej pojawia sie miedzy innymi w local business search. Nie wiem jak z wynikami organicznymi, jeszcze nie mialem okazji sprawdzic.

Praca w Ameryce, Ogloszenia w USA, Oferty pracy w Nowym Jorku, nieruchomosci, wynajme mieszkanie, Greenpoint, Trenton, NJ,

Praca na budowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności