Skocz do zawartości

Dampening Link Filter

Vek-tor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Graff hehe ;-)

ja już nie robię rotek a robię linki przypisane do contentu więc nie denerwuje się tą sytuacją.

Zauważyłem zmieniłem i teraz za jednym pstrykiem mam tematycznego linka na 50 domenach a będzie na większej ilości.

Tymbardziej że to stałe lineczki

oj graff ;-) wiem wiem, ale ja to mam narazie na wlasnych domenkach,

pozatym moc linka jest inna.

Ten katalog zwykłe wpisy ma nofollow a tylko wpisy z wymiany są indeksowane.

Jak się zapewne zgodzisz lepsze linki są gdy masz 1 link wychodzący na podstronie niż 20.

a jak już przygotuje odpowiednio dużo contentu to każdy będzie mógł uplodowac katalog, bowiem nie będę szczędził na transfer.

Bedzie tylko zgłaszał tematykę strony a ja będę dawał odpowiedni dostęp do contentu żeby katalogi łatwo się odróżniały i nie robiły duplicate content.

Myślę że sporo osób sie zainteresuje tą formą katalogu bo znacznie rozbuduje swój serwis i to o strony tematyczne.

Wszystkie wpisy będa nofollow poza reklamowymi.

Więc ilość linków wychodzących nie będzie wielka a korzyści wspólne a najważniejsze właśnie to zachowanie tematyki i siły linka

na upartego mają 450 tysięcy linek

tak - i ja mysle ze przebiloby sie go 20 tysiacami mocnych i stalych linkow a nie rotacyjnych, zreszta ja tez za pomoca rotacyjnych polecialem strone w dol a nie w gore tak jak mialem poleciec ale nie jestem w stanie stwierdzic czy napewno dlatego

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

20 tysiacami mocnych i stalych linkow

Ciągle nie wiemy jaki w tym przypadku jest udział rotacyjnych w całości, ale co do zasady - to masz rację.

Jak się zapewne zgodzisz lepsze linki są gdy masz 1 link

Oj, Szooku, zgodzę się - bo jak zapewne wiesz dokładnie tak to wygląda w katalogu RotMistrza :P z tą różnicą, że u mnie content trzeba sobie samemu wyklikać. Zważywszy na leniwą naturę człowieka - masz atut ;) ale ja mam ładniejsze logo :P

zachowanie tematyki i siły linka

bingo :P

graff ;-) hehe logo :-)

Znaczy tak założenia mamy podobne lecz troszkę różniące się.

Ja będę dbał o contetn ale zato wymagam linka zwrotnego co wzmacnia katalog ale także moc linków wychodzących.

Ty wymagasz znowu budowania contentu - co jest zasadne i dobre.

Lecz ja moge myśleć dopiero o tym jak baza sięgnie conajmniej 10 tys wpisów - tzn mogę zacząć stawiać takowe warunki. Bowiem będę miał już co dać.

A powiem ci że ja ciągle myślałem że rotmistrz oparty jest na podobnieństwie LInkora - tak troche jak czytałem bo nie zadużo.

A widze że jest on dużo bezpieczniejszym rozwiązaniem.

Widzisz szkoda że nie wiedziałem -nie mękałbym się sam a pomógłbym rozdmuchać to względem domen i contentu.

Sam mam domen jak psów i nie mam co na nich stawiać, dlatego też wymyśliłem dynamic content i katalogi bo szkoda żeby sie marnowało.

A że onet ostatnio sprzedawał regionalki po 4,90 to znowu się zaopatrzyłem w ponad 120 i wisza oczekując na wykorzystanie.

myślałem że rotmistrz oparty jest na podobnieństwie LInkora

Kurczę, Szooku - czuję się dotknięty do żywego ;) Niby jakim cudem, skoro zaistniał zanim nastał klon DP ? Nieubłagana chronologia zdarzeń powinna doprowadzić Cię do publicznego wyrażenia skruchy.

Póki co - zostawmy to, bo daleko już od tematu wątku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności