Skocz do zawartości

[startup]Oferos.pl

optyk

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.oferos.pl

Zamierzasz kupić nowy odtwarzacz mp3? Po co przepłacać i tracić czas na porównywanie cen. Społecznosc użytkowników oferos.pl podpowie Ci gdzie kupisz dany produkt najtaniej! Dodatkowo masz szanse zgarnąc cenne rabat. A może masz na oku ciekawą oferte? Wyszukałeś promocję godną polecenia? Dodaj ją do naszej bazy a otrzymasz punkty które wymienisz na nagrody! TAK! Oferos.pl to pierwszy w Polsce serwis spolecznosciowy który nagradza za Twoją aktywnosc! (Jeżeli się mylę proszę poprawcie mnie) Bądź aktywny, bądź na czasie. Nie porównuj, nie przepłacaj, zaoszczedzaj!

Podstawowe funkcje:

Głosowanie góra/dół - Działa to na zasadzie naszego ofertometru, który pokazuje temperature danej oferty. Jeżeli zostanie przez was podbita do odpowiedniego poziomu, oferta znajdzie się na stronie głównej.

Ocena: Oceń ofertę sumując jej jakość i cenę

Punktacja: Za każdą znalezioną ofertę otrzymujesz 5 punktów

Możliwosć komentowania - za dodaną odpowiedź otrzymujesz 1 punkt

Ogłoszenia drobne - sprzedaj, kup lub zamień (w fazie po-betowej opcja ta będzie rozbudowana)

Rabaty - Zainteresowane sklepy które będą wchodzić w skład naszego programu partnerskiego będą mogły zamieszczać różnego typu kody promocyjne.

Aktualnie przewidziane nagrody za wymiane punktów to doładowania telefonów na kartę, dodatkowe $$ na konto systemów bukmacherskich oraz unikalne kody rabatowe do wykorzystania w różnych placówkach. - chętnie nawiążę współprace z właścicielami tego typu portali.

Jeżeli ktokolwiek chciałby podjąć współpracę, jestem otwarty na wszelkie propozycje.

Nazwa wzieła się od imienia koleżanki którą poznałem pare tygodni temu... niestety nasz kontakt się urwał, ale dzięki pozytywnej energii jaką mnie obdarowała postanowiłem nazwać serwis jej imieniem, dodając O na początku aby jako tako nazwa serwisu kojarzyła się z ofertami :)

Z przeprowadzonych testów wśród znajomych wynikło że nawet ta nazwa jest dobra i łatwa do zapamiętania.

Grafika jest w fazie rozwoju, która będzie już zmieniana "w locie" na styl web2.0

Proszę o Wasze opinie.

Pozdrawiam!

Kontakt: admin@oferos.pl

uc

• 2 miesiące temu...

Czyżby serwis zakończył krótką działalność?

Widzę tylko wyłączone H, więc mogę tylko napisać, że nie podoba mi się nazwa. Budzi negatywne skojarzenia. Nie potrzeba iśc owczym pędem. Ceneo czy Profeo się udało, ale dalsze powielanie tego schematu już jest nudne.

Nie sądzę też by formuła serwisu się przyjęła. Wyszukanie ceny w ceneo zajmie 3 sekundy. Wątpie aby w "oferos" trwało to krócej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności