Skocz do zawartości

Komu siadają oczy - wpisujcie sie

tojan3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a czy można leżeć??

no jak przybierzesz te pozycje to muchi mogą leciecieć do tutułu :mrgreen:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

hehehehe

OK już wszystko wiem , w tym roku sprawdzę....

Tylko tak się zastanawiam czy by czasem nie wziąść jakiejs gazetki z rozkładówką albo Nowe wydanie Kamasutry :mrgreen:

Wtedy może nawet szczupaka złowię- ;) ale chłopaki beda zazdrosni :P

hehehehe

OK już wszystko wiem , w tym roku sprawdzę....

Tylko tak się zastanawiam czy by czasem nie wziąść jakiejs gazetki z rozkładówką albo Nowe wydanie Kamasutry :mrgreen:  

Wtedy może nawet szczupaka złowię- ;) ale chłopaki beda zazdrosni  :P

Czy na ryby nadal trzeba brać ręcznik i mydło? ;)

Eksperyment Discover.pl

Czy na ryby nadal trzeba brać ręcznik i mydło?

Oj nie czytałeś wrednotki ?? bierze sie podręcznik kamasutry :mrgreen:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Od wczoraj mam wylew duzy w lewym oku Pracuje na Laptoku więc podobno zdrowo.

Narazie kropelki zapodaje

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Narazie kropelki zapodaje

Ja kupilem krople Świetlika. Rezultat nienajgorszy.

Ja w ramach regeneracji oczu, ograniczylem uzycie komputera w weekend (tylko jakies 4 dziennie) i ostro imprezowalem, zeby nie siedziec przed kompem.

Dzisiaj oczy juz w lepszym stanie.

pracowalem kiedys z angielka , ktora powiedziala, ze w Anglii sa ustawowo wyznaczone przerwy od komputera( co ilesc tam godzin co najmniej 15 minut przerwy), zeby zregenerowac oczy.

CZy ktos widzial jakas strone z cwiczeniami oczu?

Ja co pewien czas biegam nad morze i patrze sie w horyzont. Dziala.

U mnie siadły - ale od czytania przy globusie w liceum - więc to się chyba nie liczy... buuu nie mam się czym pochwalić - żadnego uszczerbku na zdrowiu w wyniku ślęczenia przed komputerem.

Co do ryb to też znam jedną metodę - najlepiej biorą u mnie na rynku w godzinach porannych - tylko takie jakieś z lekka niemrawe. A jak wrzucam do wanny to nie chcą pływać - uparte.

MNie boli kark i szczypią gały , potem żle widze jak chodze Sad

o wlasnie - to jest dopiero dolegliwosc :)

ja mam tak ze ciagle mam w zdluz kregow siniaki odbite od krzesla - wygladam jakbym byl ofiara przemocy :)

ale co jest najgorsze czasami mam tak ze jak wstaje po kliku (nastu) godzinach pracy od biurka to nie czuje polowy pleców - jak czasami podczas snu przycisniecie sobie reke to scierpnie i jej nie czujecie - a ja tak mam przez pol pleców - to jest dopiero masakra 8)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności