Skocz do zawartości

[Sprzedam]Gotowy serwis internetowy

Que

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Tak jak w temacie przedmiotem serwisu jest https://ebookteka.pl

(Aktualna wersja widoczna pod adresem to wersja beta - serwisu nie rozwijałem bo nie mam czasu - inne projekty)

Czym jest ebookteka.pl?

Jak mówi sama nazwa ebook-teka - czyli serwis z ebookami (elektroniczne książki w PDF)

w dzisiejszych czasach ta tematyka jest bardzo unikalna a jednocześnie przydatna i znana przez każdego użytkownika, serwis jest napisany w php5, posiada panel administratora + redaktora, administrator może edytować/usuwać/dodawać (kategorie, pozycje itd)

Serwis jest przyjazny wyszukiwarką (mod_rewrite, dynamiczne meta itd.)

W grę wchodzą poprawki itd...

Przedmiotem oferty jest:

- Domena ebookteka.pl

- Instalacja/drobne poprawki na serwerze użytkownika

- System

- Szablon który jest bardzo profesjonalnie wykonany

- Optymalizacja

- Wstępne darmowe podlinkowanie/promocja domeny:)

- Natychmiastowe dodanie do katalogów google/onet/wp [przyśpieszone - koszty pokrywam ja]

Czyli jednym słowem wszystko co związane z ebookteka.pl...

O przyszłości ebookteka.pl:

Jak napisałem na początku nie mam czasu na prowadzenie tego serwisu, ograniczają mnie inne projekty i zupełny brak czasu (inne projekty na głowie).

Serwis potencjalnie może być dochodowy:

Przy współpracy z np dobryebook.pl, zlotemysli.pl, helion.pl - można zgarniać bardzo konkretne pieniądze za prowizje ze sprzedaży książek np. na stronie można udostępniać spisy treści/przykładowe rozdziały (które np udostępnia helion w pdf'ie) a następnie oferować użytkownikowi zakup książki z odpowiednimi rabatami itd...

Również program złotemysli jest bardzo atrakcyjny oferuje bardzo tanie i ciekawe książki + darmowe przykładowe rozdziały:)

Na dodatek można oprócz prowizji dorzucić reklamy kontekstowe np google adsense które będą pokazywały bardzo dopasowane reklamy np ksiażki, księgarnia, darmowe książki :)

Promocja serwisu:

Z tego typu projektem jest naprawdę łatwo zaistnieć należy posiadać jedynie redaktorów którzy będą dodawać pozycje a google same + dzięki GRATISOWYM podlinkowaniu domeny będzie wyświetlać pozycje z ebookteka.pl w wynikach.

Oferty

Wszystkie oferty cenowe/pytania/propozycje proszę kierować na PW

oraz na emaila : quequa@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności