Skocz do zawartości

Strona do oceny ;)

sowa

Rekomendowane odpowiedzi

to dobrze,że dzielnie bo to jest masakra ;)

no może troche przesadziłem, ale przecież to strona webdesignera a to przecież zobowiązuje do najwyższego poziomu.

1. brak walidacji

https://validator.w3.org/check?verbose=1&ur...//sowa.kero.pl/

2. ogólnie cienizna

3. strona zatabelkowana na amen. to jeszcze można przezyć ale "<font class="naglowek">"?

ogólnie jakbym spojrzał w kalendarz i byłby 1996 to szczerze bym przyznał, że strona jest bardzo fajna.. ale mamy 2005

no i na koniec: no i technik seo-html tez nie ma.

No.. ja wstydził bym się dać coś takiego do działu portfolio...

;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ostro jedziecie, a od czegoś trzeba zacząć przecie. Jak widzę tą stronę to mi od razu przychodzi do głowy, że to strona dla modemowców. Zero grafy, szybkie ładowanie. OK, ale to jest portfolio webmastera, czyli grafika poniekąd, więc nie ma co się szczypać... ;) Ogólnie nie przyciąga niczym, a kolorystyka potęguje u nie odruch wciśnięcia "close panel".

Z innej beczki, powiedzcie wy mnie, gdzie szukacie inspiracji odkąd mocnyweb is dead ?

pozdrawiam

101k

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

Z innej beczki,  powiedzcie wy mnie, gdzie szukacie inspiracji odkąd mocnyweb is dead ?

Google i szukaj template oraz templates do bólu inspiracji ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

od inspiracji mam grafika. ja jestem od xhtml+css+php.

jest masa stron na zachodzie, np:

https://www.cssbeauty.com/

https://www.cssdesign.se/

ostro jedziecie, a od czegoś trzeba zacząć przecie

sorry ale mówimy o homepage czy o stronie webdesignera? no...

Wiedziałem, że jest źle, ale nie aż tak ;p Ale przynajmniej mnie zmotywowaliście, jak tylko będe mial czas to zabieram sie za generalną przebudowę.

Ps. Niestety ja nie mam grafika do inspiracji i w tym jest właśnie problem ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności