Skocz do zawartości

[startup] Letrimo.pl - strona o tematyce urodzinowej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym, abyście ocenili serwis letrimo.pl pod kątem wyglądu i funkcjonalności.

W skrócie o funkcjach:

Można sobie przeglądać listę osób publicznych i prywatnych, które mają urodziny oraz listę solenizantów.

Jeśli ktoś ma chęć może dodać osobę publiczną lub prywatną (siebie również) w dziale Dodaj Jubilata.

Jest też ciekawa :( funkcja Powiadamiacz (dostępna po zalogowaniu). Można sobie ustawić, aby na określony czas

przed imieninami bądź urodzinami znajomych przychodził e-mail z powiadomieniem.

Osoby publ. i pryw. można oceniać (zawsze) oraz składać im życzenia (w dniu ich urodzin, po zalogowaniu).

Istnieje również Newsletter. Po zapisaniu się, przychodzić będą do Ciebie codziennie raporty z listą osób pryw. i publ., które danego dnia

mają urodziny oraz lista solenizantów.

Mając zarejestrowane konto (darmowa i szybka rejestracja) można:

- składać życzenia jubilatom,

- mieć powiadomienia o urodzinach i imieninach znajomych,

- zbudować swoją listę ulubionych osób (publ. i pryw.),

- korespondować poprzez e-mail lub PW z innymi użytkownikami,

- śledzić swoje statystyki (ile złożonych życzeń, ocenionych osó:D.

Wynik w walidatorze html - 0 błędów.

Natomiast walidator css pokazuje... 0 błędów.

Oczywiście korzystanie z serwisu całkowicie za darmo.

Interesują mnie Wasze opinie dot. tego co mógłbym dodać/zmienić/usunąć.

Adres: https://letrimo.pl

Wersja WAP:

Przyznam się również, że stworzyłem odpowiednik komórkowy serwisu. Strona powinna dobrze wyświetlać się na telefonach

z WAP 2.0.

W Motoroli RAZR v3 wyglądała dobrze, ale jeśli ktoś mógłby sprawdzić na swoim telefonie

to z góry dziękuję. Oczywiście dla strony wap odzielna ocena i uwagi ;)

Walidator stron wap daje mi wynik 4,94/5 więc sądzę, że nie powinno być problemów z wyświetlaniem.

Adres WAP: https://letrimo.pl/wap

Szukam strony z życzeniami (ew. kartkami), która chciałaby podjąć współpracę z Letrimo.pl

GG: 2584064

E-mail: administracja[@]letrimo[.]pl

Zmieniłem wygląd.

Może i zmieniłeś, ale jest niestety brzydko. Jak jest brzydko to już nic się więcej nie chce oceniać i to Ci wszyscy powyżej napisali. Pobaw się np tym: https://colorblender.com/ lub innymi podpowiadaczami kolorystycznymi, bo to wszystko po prostu zgrzyta. Aha i nie eksperymentuj z kolorami po prostu zrób bezpieczne połączenia sugerowane przez to lub inne narzędzie. Albo zapłać grafikowi.

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Zmieniłem wygląd.

Może i zmieniłeś, ale jest niestety brzydko. Jak jest brzydko to już nic się więcej nie chce oceniać i to Ci wszyscy powyżej napisali. Pobaw się np tym: https://colorblender.com/ lub innymi podpowiadaczami kolorystycznymi, bo to wszystko po prostu zgrzyta. Aha i nie eksperymentuj z kolorami po prostu zrób bezpieczne połączenia sugerowane przez to lub inne narzędzie. Albo zapłać grafikowi.

Pobawiłem się tamtym. And ?

A co Ciebie skłoniło do tej nazwy? Letrimo brzmi jak jakaś włoska nazwa wody cytrynowej. Nie lepiej było wymyślić coś na polskie warunki, jak np stooolat.pl, albo (ile masz lat) nakarku.pl ;) Moim zdaniem szata graficzne jest jeszcze gorsza od poprzednich. Ale znam ten ból. Nie potrafię programować, więc pozostało mi jedynie tworzyć różne szablony graficzne pod darmowe skrypty.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności