Skocz do zawartości

Dziwne strony z reklamami

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Kożystam z programu adwords, moje ststystyki pokazują ze moje strony wyświetlają sie na stronach erotycznych jest ich tak dużo że szok....

A drugie oco chciałem zapytać co to za strona która nie ma żadnej treści, ma tylko wyszukiwarke reklam adsense (wyszukuje TYLKO linki sponsorowane) no i oczywiscie standardowo wielki boks z reklamami google które nie mają loga na dole reklamy google

Czy to jest legalne?? mi sie nie podoba no chyba że bym miał coś takiego...

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

A drugie oco chciałem zapytać co to za strona która nie ma żadnej treści, ma tylko wyszukiwarke reklam adsense (wyszukuje TYLKO linki sponsorowane) no i oczywiscie standardowo wielki boks z reklamami google które nie mają loga na dole reklamy google

Czy to jest legalne?? mi sie nie podoba no chyba że bym miał coś takiego...

Być może to program do parkowania domen albo konto premium dla arbitrażu. Czy legalne, zależy od umowy.

mi sie nie podoba no chyba że bym miał coś takiego...

Ciekawie powiedziane :) Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :rolleyes: Zarabiasz na Adsense - chcesz mieć jak najwięcej kasy. Reklamujesz się w Adwords - chcesz mieć skuteczne wejścia.

Najlepiej pokaż te strony i zobaczymy co to dokładnie jest...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności