Skocz do zawartości

Ukryte warstwy

Lambar

Rekomendowane odpowiedzi

macie jakiś sposób na miszczów ukrytej warstwy?

tak... nie stosowac ich .. a byc wyzej ;)

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Ja mam akcje w czym lepszym w Sp "Kozia Bryndza"

Wymienicie się ze mną dacie akcje Google i Ms troszkę dopłacicie i się dogadamy 8) ;);)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

a ja mysle ze powinno sie bardziej popularyzowac narzedzie Jeza - jest naprawde swietne - kilka stron juz usunelo z inedksu ;)

Zgadzam sie, tyle, ze Jeż jakoś slabo aktualizuje strone akcji, co niby na pozor jest rzeczą szybką... i tak niektrorzy zamiast zglaszac nowy uciążliwy spam to zglaszaja ten juz dawno zbanowany :]

A i akcja Jeża jest skierowana tylko przeciw masowym spamerom, a nie przeciw "ukrytym warstwom" ;)

p.s. tak zagadalem z Jeżem i doszlismy do wniosku, ze nastala moda na wpisanie do spamerskich stron "wersja tesowa" lub cos podobnego, i wtedy ludzie juz uwazaja, ze sa usprawiedliwieni i zupelnie wszystko im wolno :] ... jakby to cos kurde zmienial taki napis... :

ty musisz narobić się co by stronę puścić wysoko,

a taki jeden z drugim nawp.....ją mnóstwo fraz we warstewkę i po robocie mają.

Przy obecnym algorytmie ukryte warstwy duzo nie daja, wiec szczerze watpie, zeby ta warstwa byla powodem wysokiej pozycji. Linkami ich napewno przebijesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności