Skocz do zawartości

banery w sygnaturkach

gostek_

Rekomendowane odpowiedzi

a widzicie banerek wam przeszkadza ale jak by włączyć stopki to obrazu panika i strach w oczach.

Ja wiem że robie jarmark bo już o tym miesiąc z temu z Jimmi rozmawiałam i szykują się zmiany w tym temacie tylko ktoś musi podjąć decyzje , a jakie to ogłosi Jimmi wiec korzystać puki czas. Będą dozwolone trzy zwykłe linie z 3 linkami bez żadnych kolorów i tagów H1

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla rozładowania napięcia przygotowałem "banner" dla bojowników o brak banerów :)

Ja nie odważę się go wrzucić do stopki :D

https://images28.fotosik.pl/160/7eecb8aac3038e02med.gif

p.s. Miał być większy, ale fotosik obciął rozmiar.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

- ograniczyć pole banera do rozmiarów: maksymalna szerokość: 250px, maksymalna wysokość, 50px (patrz: banner thor_ina),

- zakaz wklejania animowanych gifów

i tyle wg mnie na temat

poza tym w ustawieniach jest opcja "Czy wyświetlać sygnatury przy postach? - Tak/Nie", więc jeśli komuś przeszkadzają sygnaturki, to może je wyłączyć, a wiadomo, że służą one wyłącznie reklamie/pozycjonowaniu

...

osobiście uważam, tak jak pandha - stopka=link=zapłata za posty, a to czy to będzie link, czy banner reklamowy czy zwykły obrazek - wola autora. można wyłączyć stopki - no problem.

Ja tam się ograniczyłem do lambordzaka i super.

Pozdrawiam

Ja wiem że robie jarmark bo już o tym miesiąc z temu z Jimmi rozmawiałam i szykują się zmiany w tym temacie tylko ktoś musi podjąć decyzje , a jakie to ogłosi Jimmi wiec korzystać puki czas.

No i? Zrobisz bo odgórnie będzie trzeba ale nie zrobisz na prośbę userów ("niech spadają, jestem boski, Denny Craine" :) ). :)

Mnie tam banery nie przeszkadzają, ale rzeczywiście co niektórzy przesadzają. Co do całkowitego usunięcia stopek to jestem przeciwny. W stopkach na forum znalazłem sporo dobrych blogów, ciekawych stron o seo, porządnych katalogów itp. sam promuje swoje precelki tylko w stopce.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Toż tutaj jestes miesiac i jeden tydzień ;-)

Szybko sie uczysz Ci powiem ;-)

Ale nie powiedział, że "robił choinkę" na tym forum tylko, że "kiedyś" :D Wiec niekoniecznie na PiO :)

A co do tematu to moim zdaniem grafika w stopkach w ogóle zbędna jest. Byłbym za samym tekstem i tyle.

Nie wiem co wam tak przeszkadzają te banery. No może niektóre są rzeczywiście oczojebliwe, ale w sumie to nie jest jakiś poważny problem. Ogólne się taki już od dawna pogląd udziela, że reklama to coś złego :D. Z tego co wiem, forum PiO akurat zawsze było wzorem w tym względzie, bo pewnie większość użytkowników ma jakiś mniejszy lub większy związek z branżą reklamy i stąd zrozumienie. Oczywiście we wszystkim trzeba mieć umiar.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności