Skocz do zawartości

Narzędzie do "zarządzania" zapleczami

str

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukam narzędzia które, będzie potrafiło trzymać i np. raz w tygodniu aktualizować (na moje życzenie - czyli zainicjowanie pobrania danych z google) np. 50 moich stron z zapleczami. (Wiadomo że strony zmieniaja PR itd. wiadomo ze na takich stronach instaluje sie systemy wymiany linkow itd...).

Owe narzędzie/program, powinno:

a ) bez problemu obsłużyć powyżej 50 domen

b ) pokazywać informacje o aktualnym PR

c ) pokazywać aktualną wartość "site:" w google

Czy ktoś miał do czynienia z czymś takim? Program może być nawet płatny (ważne aby w ramach rozsądku i ważne aby była to opłata jednorazowa a nie licencja roczna).

Z góry dziękuję za pomoc.

Z Twojego posta zrozumiałem, że chcesz narzędzie, które

będzie Ci pokazywać site i PR dużej ilości (>50) domen.

Naprawdę tylko tyle? :)

Hmm no powyżej ;-) Obecnie jest to w pdzedziale 50 > ? >100 serwisów, serwisików, blogów itd.

Nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy - zależy mi na oglądaniu moich stron, a nie konkurencji na daną frazę. Moich zróźnicowanych stron pod wieloma względami ( tematyka, pr, lokalizacja serwerów itd).

Chciałbym mieć możliwość oglądania tego wszystkiego w 1 miejscu.

Ponadto wyobraź sobie aktualizacje PR i teraz jak miałbym ręcznie sprawdzać 100 stron (np. dlatego że warto zrobić aktualizacje w systemie wymiany linkow strony w ktorej PR wzroslo) to można się załamać..... ;-)

Jestem na etapie automatyzowania "tego całego biznesu" stąd moje pytanie, pytanie zadane właśnie w tym dziale forum;)

naprawdę chcesz raz w tygodniu sprawdzać wartość pr swoich stron...

A jeżeli site to prosty skrypt php...

pozdrawiam

Nie no oczywiscie ze nie raz w tygodniu. Bo to sie mija z celem. Powiedzmy raz w miesiacu.

Szukam poprostu narzędzia które będzie te wszystkie dane trzymalo w 1 miejscu.

Jak automatyzujesz to na całego :)

Zainteresuj się https://www.web-tools.pl/

Kombajn w porównaniu do tego co chcesz mieć ale przy takim

zapleczu mógłbyś zrobić z niego dobry użytek.

Na dniach ma wyjść wersja do instalacji na własnym serwerze.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

jest taki skrypcik jak seo4you który daje ci możliwość dopisania konkretnych domen i monitorowania na nich situ oraz tego czy są spadki czy wzrosty. PR możesz sobie sprawdzać na pasku przeglądarki po zainstalowaniu odpowiedniej wtyczki. On się co tydzień nie zmienia więc rozwiązanie jest jak najbardziej ok.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

jest taki skrypcik jak seo4you który daje ci możliwość dopisania konkretnych domen i monitorowania na nich situ oraz tego czy są spadki czy wzrosty. PR możesz sobie sprawdzać na pasku przeglądarki po zainstalowaniu odpowiedniej wtyczki. On się co tydzień nie zmienia więc rozwiązanie jest jak najbardziej ok.

za czesc 1 wypowiedzi dziekuje, za czesc 2 tez aczkolwiek ona mnie nie zadowala.

Dlaczego?

Idea tego narzedzia jest taka ze jak google robi aktualizacji PR to ja odpalam narzedzie, odpalam monitoring i po chwili mam wszystkie moje strony z nowymi PR - sek w tym ze przy np 100 serwisach nie zaciekawie jest przegladac kazda strone recznie w celu sprawdzenia PR, nawet jezeli czynnosc taka wykonuje sie raz na 2-3 miesiace.

Cały problem własnie w tym ze ja chcialbym miec wszystko po 1 zautomatyzowane a po 2 na 1 liscie... rownie dobrze moge sobie w exlecu zrobic liste i zapisac pr... ale nie o to chodzi, chcialbym zautomatyzowac to:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności