Skocz do zawartości

Ponowne dodanie do katalogów - jakie następstwa?

holland

Rekomendowane odpowiedzi

ja powiem tak...

sam równie dobrze postawisz sobie precla i skopiujesz klika tysięcy tekstów do niego. nie idź w takie oferty,

poszukaj czegoś konkretnego.

proponowałbym Ci postawić 10stron tematycznych(na początek),

zlecić komuś napisanie po 15 tekstów na jedną stronę po 1000-1500 znaków - żeby były unikalne a nie jakieś generatory, postawić to pod różnymi domenami, 5 domen kupić, do tego 5 stron na subdomanach.

Jezeli dodaje 1 wpis do katalogu to mam o 1 link do mnie wiecej.

Jezeli dodaje 1 wpis do precla to mam o 1 link wiecej do mnie z czegos "mocniejszego" niz katalog.

Jezeli postawie swojego precla co bedzie mial 1000 podstron to na kazdej mam dodawac swoj link i bede mial 1000 linkow do sowjej strony.

Jezeli zrobie kilka stronek o podonej tematyce i w kazdej znich dam po kilka podstron z atykulami linkwanymi do mnie to bede mial cos jeszcze mocniejszego.

Czy powyzsze stwoerdzenia sa w miare sensowne? o to chodzi?

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

xs400

no nie bardzo. niestety całe to forum poświęcone jest temu o co w tym wszystkim chodzi i trudno to zmieścić w jednym poście.

polecam schemat linkowania Adama który gościł tutaj na forum, niestety musisz poszukać, bo ja linka nie pamiętam ;P

EDIT:

znalazłem :huh:

https://www.adam.krywko.pl/jak-linkowac

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

O matko dla mnie to czarna magia

Ale ostatnio sporo mysle o wypromowaniu kilku stron i chcialbym zapytac was o rade i jednoczesnie podpiac sie do tematu jesli wolno.

Chce odpalic jedna strone glowna i kilka stron pobocznych o stalej tresci ktorej autorem bede sam. Teraz utrudnieniem jest to ze pierwsze powstana strony poboczne o stalej tematyce niezmiennej, w tym czasie bedzie tworzona strona glowna. Chce w jakis sposob zaczac promowac przynajmniej domene strony glownej bo jesli dobrze zrozumialem to skoro poloze naciska na strone glowna to te boczne podlinkowane tez beda sie w jakis sposob pozycjonowac. Jednak czy warto domene glowna dodawac do katalogow skoro nic kompletnie tam nie ma i nie wykupilem jescze serwera?

Po drugie wpadlem na pomysl ze moze warto jest zrobic zaplecze na zasadzie serwisow tematycznych z kanalami RSS. Serwis prosty bedzie posiadal troche tresci stalej a newwsy bedzie pobieral z RSS znanych serwisow, oczywiscie wszystko podpiete do glownej strony.

Sory ale jak na amatora to nic wiecej nie wymyslilem

Moze mi ktos pomoc?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności