Skocz do zawartości

Czy to jakiś filtr? Oco chodzi

Rekomendowane odpowiedzi

to ja mam ciekawszy przypadek...

domena 4 letnia - regularnie i mocno linkowana, ostatnio na WSZYSTKIE frazy poleciala w okolice 50, linkowalem na kilka fraz, ich odmiany, sam nie wiem co jest grane, poczekam troche moze sama wroci, moze gogiel znowu cos miesza, dodam, ze strona byla na 1 miejscach pod trudnymi frazami.

hehe to u mnie jest taka sytuacja, że strona od września do lutego miała top2 na główną fraze, top5 na pozostałe, potem na miesiac wyleciała w kosmos, wróciła na 4 dni znowu wyleciała, pod koniec kwietnia znów wróciła... :-) znów wrociła na kilka dni i fru :D teraz koniec maja do wczoraj był znów top2 jak dawniej a od wczoraj nigdzie jej nie ma :D

I co Wy na to ?

Stosu.... Filtr przerywany :) ?

Pozdrawiam

zauważyłem u siebie to samo... tzn strona jest w top5 przez 2 tygodnie a potem na 2/3 tygodnie wypada , i zdarza mi sie to teraz po raz trzeci, wylatuja wszystkie strony z domeny, mimo ze maja rozna tematyke... Pozycjonowane stałymi linkami... Przypuszczam ze za 2 tygodnie wroca, ale potem znowu wyleca... Ma ktos jakis pomysl co zrobic?

Ja z 5cio miesieczna domena mam podobne problemy, po 2 miesiacach weszla do top 10-20 na pozadane slowa kluczowe, pozniej wyleciala w kosmos na jakies 2-3 tygodnie po czym wrocila jeszcze wyzej do top 10 a obecnie ponownie wyleciala. Wiekszosc wynikow na pozycjonowane slowa jest dokladnie na ostatnim miejscu w google. Strona jest zoptymalizowana, BL glownie z katalogow.

Ja z 5cio miesieczna domena mam podobne problemy, po 2 miesiacach weszla do top 10-20 na pozadane slowa kluczowe, pozniej wyleciala w kosmos na jakies 2-3 tygodnie po czym wrocila jeszcze wyzej do top 10 a obecnie ponownie wyleciala. Wiekszosc wynikow na pozycjonowane slowa jest dokladnie na ostatnim miejscu w google. Strona jest zoptymalizowana, BL glownie z katalogow.

I to może być problem - postaraj sie o jakieś porządne tematyczne linki albo zrób własne zaplecze ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności