Skocz do zawartości

kupbilet.pl

mariosoft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A kogo w ogóle winić za taką sytuację ? PZPN czy też winna jest firma która sprzedaje ?

I dlaczego oni ? Przecież jest wiele lepszych firm ? Bo ta strona wygląda jak najgorsza firma KRZAK, do takich to ja bym nawet maila nie wysłał z zapytaniem.

Może trzeba napisać jakiś protest do UEFA aby sie dowiedzieli jaki u nas burdel, to może szybciej zabiorą nam wtedy euro 2012.

Kusi mnie żeby napisać automat do takiego odświeżania tej strony aby szybciej wbić sie w kolejkę , jedyny problem to że by mnie oskarżyli jeszcze o zaduszenie serwerów :D Ale jak coś to podsuwam pomysł dla innych :) Do dzieła :)

A jak strona podskoczyła w alexa :) normalnie nie spotykana zwyżka ;)

https://www.futbolnet.pl/news/tylko_w_futbo...pl___51609.html

patent działa, po 10min miałem zamówione bilety ;)

FutbolNet.pl jako pierwsze medium internetowe znalazł sposób, jak w ciągu kilku minut dostać się na stronę i złożyć zamówienie na wejściówki!

Okazało się, że rozwiązanie jest bardzo proste, ale jak wiadomo odkrycie najprostszych rozwiązań jest najtrudniejsze.

//-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To się nadaje tylko do dowcipów :D

Teraz to już serwery się ugotują :)

Mi, poproszę 6 sztuk na wszystkie mecze grupowe Polaków :D.

Można gdzieś kupić taniej na inne mecze np. Francja - Włochy? Czy tylko portale internetowe z cenami > 750 EUR ? Interesowałem się tym zaraz po losowaniu, ale jakoś później mi przeszło.

(L)

Er! to teraz masowo ustawiamy 1s i czekamy na jakieś info o pożarze :) hehe

W celach testowych zobaczę czy uda się tak wejść :D

Żeglarstwo - www.bezan.com.pl - hobbystyczna stronka o żeglarstwie

Ogłoszenia Żeglarskie - Resjy Morskie, Czartery, Kursy, Skipperzy - NaŻagle.pl

Interesujesz się żeglarstwem? Zajżyj na Forum żeglarskie.

Oczywiście już dane wykradli : Wyciek danych osobowych ze strony z biletami na Euro 2008

https://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4938906.html

A tak sie zastanawiałem kiedy i troche zaskoczony jestem ze tak szybko, trzeba było poczekac az sie zapisze połowa Polski

Zajrzyjcie w kod tej strony, brakuje mi tylko napisu <meta name="generator" content="FrontPage4" />

:D

Na pytanie Maximusa "i dlaczego oni?" mam pewną teorię, chyba nietrudno się domyślić jaką (hint - firma znajomego znajomego znajomego? :)).

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

coś czytalem ze mogą przedlużyc termin zapisywania sie ale to ogloszą pewnie potem

a sposoby takie jak ten chrisa to można sobie głęboko w... wsadzić. przez takich deb.. serwery leżą non stop.

odświeżanie co 1 s jako najlepszy sposob na rezerwacje biletu :huh::P heeh no to zgadzam sie ze to powinni do dzialu humor przeniesc ten post :rofl:

125x125_2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności