Skocz do zawartości

Intratna propozycja.

Yeden

Rekomendowane odpowiedzi

Takiego maila dostałem:

Witamy serdecznie! Jesteśmy załogą aukcyjną www.*******.pl . Nie dawno nasza firma wykupiła tę domenę, aby prowadzić na niej aukcje internetowe. Może to dziwne, że do was piszemy, lecz chcialibyśmy was prosić o pomoc w cbudowaniu takiego serwisu aukcyjnego jak np. www.k.*******.pl lub www.*******.pl itp, oczywiście jeżeli macie czas itp. W zamian za zbudowanie dla nas takiego serwisu, oferujemy wam darmową i cały czas aktywna dużą reklamę waszej strony (oczywiście jeżeli serwis zostanie zbudowany). Jeśli jesteście zaiteresowani naszą ofertą, prosimy o kontakt pod adresem e-mail: k*****@*****.pl Pozdrawiamy Załoga ********.pl

Maila dostali też inni, grono całkiem szacowne, więc się waham. ;) A nuż taka szansa sie juz nie powtórzy? ;)

Eksperyment Discover.pl

Nie ma potrzeby robić reklamy. Bo może to reklama, nie tego serwisu co ma być, tylko tego co jest, a był podany za przykład. A gdybym ujawnił, to mogłoby się okazać, że to reklama wirusowa. ;)

Kaviorek propozycje brzmią znajomo, też mam takie maile. Mam dać z boku mały banerek na wszystkich podstronach, a mam 4k uu dziennie, głowna PR4, a pr3,2,1 to idzie w setki. Ale w zamian dostaję banerek na jeszcze niezaindeksowanej podstronie drugiego poziomu.

Eksperyment Discover.pl

Szczerze, to ja nie wiem czy to taka rewelacyjna propozycja. Budujesz im stronę - wszystko naturalnie zależy od tematyki, czy duża konkurencja itp.. Z drugiej strony od nich masz "tylko" reklamę swojej strony w zamian. Pojęcie "cały czas aktywną" jest troszkę niedoprecyzowane (od początku do końca świata?). No i na koniec bez duuuuużych nakładów finansowych na reklamę, mają marne szanse na przebicie się.

Jakby nad tym głębiej pomyśleć, to wcale nie wygląda tak bajecznie. Chyba, że się mylę? ;)

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

Nie ma potrzeby robić reklamy. Bo może to reklama, nie tego serwisu co ma być, tylko tego co jest, a był podany za przykład. A gdybym ujawnił, to mogłoby się okazać, że to reklama wirusowa. rolleyes.gif

Yeden, czyli to reklama wirusowa ;) Proszę przyjrzyj się dokładnie tym ukrytym linkom ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności