Skocz do zawartości

Na chwile Page rank 10! na stronie

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

co zorbiłem to już moja wiedza, przecież nie powiem co zrobiłem bo inni będą to robić być może w moim kieurnku.

Ale jak masz wgląd w statsy ;-) to sprawdz ile temu był u Ciebie Googlebot ;-) na www.webfabryka.pl/ i setkach podstron

Robie i robiłem - :-) śledziłem i śledze systemowych userów.

pewna cześć zapewne zauważyła dziwne zachowania googlebota i yahoobota na ich stronie ;-)

od tygodnia się nie bawiłem, zaczne od nowego tygodnia - tylko poszukam znowu z 200 potencjalnych linkorowych maniaków

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

heh a w życiu :-) w końcu to moje techniki, wybacz żeby dawał się prowokowac do ich zdradzania ;-)

ale zapewne na tej domenie będzie dzisiaj wzmożony ruch googlebota

https://cit.bieszczady.info.pl/

i dużo 404

a znaleźć łatwo napaleńców

https://search.msn.com/results.aspx?q=link%...or.pl&FORM=QBRE

Ale jak masz wgląd w statsy ;-) to sprawdz ile temu był u Ciebie Googlebot ;-) na www.webfabryka.pl/ i setkach podstron

Saturday, Apr 16th 2005 - 10:47 am

Bot: Googlebot/2.1 (crawl-66-249-71-15.googlebot.com)

Pojawiła się też jakaś padlina w typie

Saturday, Apr 16th 2005 - 11:17 am

Bot: Googlebot/2.1 (serv4.hostings.pl)

Rozumiem, że mnie namierzyłeś i mam zacząć się bać?

Robie i robiłem - :-) śledziłem i śledze systemowych userów.

pewna cześć zapewne zauważyła dziwne zachowania googlebota i yahoobota na ich stronie ;-)

Jesteś MITOMANEM. Lecz się!

Use Your wise mind, test imagination...

no widzisz :-) niech ci bedzie mitoman,

wystarczy że przelece naraz 100 ODP które są w linkorze a ODP przestanie wam dawac wyniki przez jakis czas poza cachem

i GG zacznie Wam wyindeksowywac ODP :-).

A jak mnie za takiego mitomana uważasz to zwróć uwagę na swojego DMOZ w przeciągu tygodnia a zobaczysz jak indeks się zmniejszy ;-) i wtedy powiesz a to mitoman

Właśnie to mnie wkucza , rózne systemy np. Linkor wymiany linków, dużo ma rzeczy negatywnmych wplywajacych na strone itp. rzeczy nie chce tu pisac, oni na tym zyskuja na kilka sposobów, a zwykły uzytkownik cieszy sie że bedzie miał darmowe pozycjonowanie ich strony.

Może to głupie ale ja nigdy nie korzystalem z systemow wymiany linkow linkor, linkuj itp. , i niech tak juz zostanie wole wiedziec co zrobilem zle u siebie an stronie i to poprawic, nizeli mam sie domyslac tysiace rzeczy które mogly byc z ich winy.

Hmm... z pieknego miasta piszesz posty to chyba Szczecin , sa tam piękne zabytki :) , anigdy tam nie byłem jedynie w Gdansku i mi sie podobało szookpl =D>

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

dlatego też uświadamiam naiwnych że ich w balona robią bo walą małowartościowe DMOZy który na komende site: to pokazują tysiące stron w indeksie a fakty sa takie ze w google cache ich niema''

A nabijaja sobie pkt. a storny z PR i z dobrym indeksem tracą na tym

no widzisz :-) niech ci bedzie mitoman,

wystarczy że przelece naraz 100 ODP które są w linkorze a ODP przestanie wam dawac wyniki przez jakis czas poza cachem

i GG zacznie Wam wyindeksowywac ODP :-).

A jak mnie za takiego mitomana uważasz to zwróć uwagę na swojego DMOZ w przeciągu tygodnia a zobaczysz jak indeks się zmniejszy ;-) i wtedy powiesz a to mitoman

Czyli podsumowując:

Mamy cit.bieszczady.info.pl które dziś ma coś koło 50 k w site.

Za tydzień - 23.04. - będzie tu połowa? Dobrze Cię zrozumiałem?

I jeszcze gdybyś pokazał dmozy i podstrony o których piszesz w adresie, który podałeś wyżej.

Use Your wise mind, test imagination...

brałbym na to co tam jest napisane dużą poprawkę.

To akurat tekst mojego autorstwa o kopiowaniu PageRank z innych stron :) Problem grabowania PageRank rozpoczęty był w poście PR10. Przeprowadziłem eksperyment i w okresie od 18 grudnia 2004 do 5 lutego 2005 osiągnąłem wszystkimi narzędziami wynik PageRank 10 na trzech opisywanych domenach.

Tekst Zdobyć PageRank 10! przestrzega przede wszystkim przed oszołomami czy "pozycjonerami za dychę" chętnymi wcisnąć komuś domenę z naciąganym PageRankiem.

Zresztą jak widac bardzo błednego.

Chyba mówisz o moim narzędziu do badania PageRank, które wg mnie i Forumowiczów jest precyzyjne i bardzo szybkie - Precyzyjne narzędzie do badania PR

WebmasteruS ten trick powoduje w zasadzie zniknięcie strony / podstrony (tej z oszukanym PR) z wyników wyszukiwania więc nie warto.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

to sprawdz sobie ile masz :-)

https://www.google.com/search?hl=pl&rls=GGL...ady.info.pl&lr=

bo to że ci pokazuje site: domena 54 nie oznacza że tyle masz w indeksie

i tylko robisz innych userów w bambuko bo masz nie slusznie naliczane pkt bowiem duża częśc Twojego DMOZa jest lipnie zaindeksowana i nie wnosi takiej mocy za jaką dostaje PKt, a już nie mówie o tym jak ją Googlebot indeksuje.

Z takim stanem indeksu jak masz obecnie nie będzie problemu jej wyindeksowywać ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności