Skocz do zawartości

Na chwile Page rank 10! na stronie

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

piotrku nie mogę się zgodzić by wskazywało precyzjnie PR a co do sztucznego PR to wystarczy sobie robić o tak :-)

https://www.szook.pl/index.html?=

https://www.szook.pl/index.html?=dupa1

https://www.szook.pl/index.html?=dupa2

https://www.szook.pl/index.html?=dupa3

https://www.szook.pl/index.html?=dupa4

https://www.szook.pl/index.html?=dupa5

https://www.szook.pl/index.html?=dupa6

https://www.szook.pl/index.html?=dupa7

i budujesz PR ;-) bez żądnego problemu

Testowałem bawiłe się tym i działało super :-) google widzi jako duplicatecontent ale indeks powieksza :-) i wystarczy zbudowac sitemapy ktore będą miały po 100 takich URL :-) i będzie smiagało.

zresztą warto sprawdzić w MSN bo MSN nie widzi tego jako duplivate content i tą samą zawartość można zaindeksować nawet 50 tys razy.

Tylko ta sztucznak PR 4 buduje na stałe bez żadnych linków

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dużo większa :-) lecz dalej musisz zadbać żeby nie było duplicate content.

Pozatym nie wiem czy Licencja DMOZ pozwala deaktywować linki,

linki chyba musża być aktywne lecz wystaeczy dac rel=nofollow

Ale i tak ważne by się dobrze zaindeksował a nie tylko nazwy URLI jak w większości DMOZ które są w linkorze :-) z zerową moca, bo skąd ma iść moc skoro Google nie zaindeksował tych linków.

Ci którzy są w linkorze powinni sobie wyszukać takich kwiatków bo przez nich tracą i są nabijani co do ilości pkt.

Przedstawiana strona cit.bieszczady.info.pl nie daje tylu pkt co wykazuje site:

dlatego niewiem z czego Darku masz się cieszyć z tak bezwartościowego indeksu.

Może MSN ci to łyka ale Google nie :-) a conajwżniejsze że jak jakiś sklep świetli twoje linki i ma taki sam indeks względem wielkości jak ty tyle że dobrze zaindeksowany to powinien to zgłosić webcenterowi że nieslusznie masz nabijane pkt :-)

i tylko robisz innych userów w bambuko bo masz nie slusznie naliczane pkt bowiem duża częśc Twojego DMOZa jest lipnie zaindeksowana i nie wnosi takiej mocy za jaką dostaje PKt, a już nie mówie o tym jak ją Googlebot indeksuje.

Właśnie. I to z tego może wynikać słabnąca moc Linkora, a nie z tego,

że cokolwiek Ty zrobiłeś...

Szy.

cicho Szy ;-) bo się wyda

a ja się cieszyłem że Webcenter przywrócił nic niewarte DMOZY i że zdąże zrobić uświadamianie ludzi że LINKOROWE DMOZY robią innych w bambuko że jeden i drugi ma niby setek tysięcy stron w google a są mniej warte niż 300 stronicowwy site z PR3 :-) a jak znam życie taki ziutek ma 5 razy tyle pkt i jego linki świetlą się częściej.

Powinni ci Darek tego dmoza skasowac z llinkora a linkor zanim doda stronę do pkt powinien sprawdzić średni procent poprawnego indeksu w google :-)

piotrku nie mogę się zgodzić by wskazywało precyzjnie PR

skoro nie mozesz się zgodzić to proszę podaj konkretny przykład błędnego obliczenia PR przez ten skrypt

a co do sztucznego PR

Ty piszesz o budowaniu a ja o grabowaniu PageRank stąd różnice w interpretacji. Swoją drogą zestaw linków jakie podałeś to odrębne adresy z odrębnym PageRankiem. Chyba wiesz że w przypadku adresów stron z parametrami ten wyświetlany przez google toolbar to PR pliku poprzedzającego znak zapytania :)

Będzie śmigało ale prawdopodobnie nie za długo. Z tego co widzę duplikaty podstron w tym samym serwisie nawet zlinkowane z zewnątrz są z czasem są zamieniane do postaci partially indexed a następnie usuwane.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

cicho Szy ;-) bo się wyda

Co się miało wydać już się wydało :)

a ja się cieszyłem że Webcenter przywrócił nic niewarte DMOZY

Ty z tego co widzę masz wogóle problemy z samym sobą. Niby z czego się cieszyć? Z tego że webcenter zrobił sobie krzywdę?

Problem z linkorem nie polega na tym, że są dmozy.

Coop nie przeszkadzają dmozy (BTW ten system też już wziołeś na warsztat?). Problem w tym że proporcje są odwrócone - dużo dmozów zero wartościowych serwisów.

Myślisz że ja się cieszyłem jak na moich serwisach z PR 5 świecił się taki shit? Trzeba iść z trendem i skoro dmozy rozdają karty w linkorze to czemu akturat rozbijać głową ścianę?

Wiem, wiem - etyka na którą się cały czas powołujesz.

Ale czy Ty jesteś etyczny? Przyjąłeś u siebie zasadę generowania podstron i pustych i nic nie wartych po sprzęgnięciu Twojego search engina z hotscripts z wikipedią. Dmoz jest be a to jest ok?

Jak dla mnie rezultat jest identyczny z tą tylko różnicą że ja się bawię w pozycjonowanie, a Ty od swoich klientów kasujesz szmalec opowiadając im androny o metodach pozycjonowania i depozycjonowania.

Ciekaw jestem kto koniec końców wyjdzie na tym lepiej. Czy to że kreujesz kilka "marek" w pozycjonowaniu nie jest aby potwierdzeniem tego o czym mówię?

Powinni ci Darek tego dmoza skasowac z llinkora a linkor zanim doda stronę do pkt powinien sprawdzić średni procent poprawnego indeksu w google :-)

Widzisz nie skasowali :P Znasz powody?

Use Your wise mind, test imagination...

a pownien skasować BO

ludzie powinni zobaczyż że ich w jajo robisz :-)

skutecznie zmieniasz temat z tego że DMOZ zły - ja mówie że Twój zły ;-) bo lipny

To ju ż jego problem

I pytanie do jakiegoś USERA LINKORa

ile kolega dostaje pkt za site:54000

https://www.google.com/search?sourceid=navc...ady%2Einfo%2Epl

???

A to że kreuje sobie kilka marek raczej nie jest złym objawem :-) jak inny pozycjoner chce to też niech tak robi kto komu broni - ja mam ochotę występować jako 3 różnych pozycjonerów i sobie będę występował a ty nigdy do końca się niedowiesz który to ja :-) a który nie ja do Ciebie pisze

bo wiecie ile powinien dostać 1/1000 bo jego DMOZ nabija tylko site: a w rZeczywistości na większości tych podstron linkor niemial okazji się wyświetllić.

Bo jesteś tylko szkodnikiem systemów większym niż ja - jesteś osoba typu wyssać co się da aż padnie byle ja miał więcej.

Za tego DMOZ powienienś dostać zero PKT i dobrze o tym wiesz.

Webcenter napewno nie stracił na kasowaniu takich DMOZÓW jak Twój.

Wiedać dalej chcesz mówić że on wartościowy w takim stosunku jakim jest w indeksie czyli tylko same URLE :-)

Będzie mi miło jak zapodasz LINKOROWI jeszcze 15 takich DMOZ.

Oj myślę że szybko rozwieje Twoich wiele wątpliowści

a co do DMOZ to pewni jeszcze niewielu ludzi wie że sobie w jajo ich robisz i nabijasz pkt tym DMOZEM który nic niedał nie dlatego ze jest DMOZEm

tylko że Twój DMOZ jest nic nie wart bo niema zaindeksowanych linków LINKORA.

To nie mi osądzać ale zapytam na forum Webcentera z wieczorka co sądzą ludzie o takich DMOZACH.

Objaśnie im jak wygląda Twój DMOZ dlaczego jest BE.

BO pomyliłeś pojęcia - ja nie mówie ze kazdy DMOZ jest BE tylko że TWÓJ jest be bo jest bezwartościowu dla choćby ludzi w linkorze.

Świetlisz swoje lineczki na ich stronach a ich lineczki na stronie tego dmoza to się tylko świetlą lecz nie indeksują/.

ja o tym samym co ty :-)

O tym że niemam nic przeciwko DMOZ :-) ale przeciwko takim DMOZĄ jak twój a nie wpieraj lipy że Twój daje coś DMOZ

mam nadzieje że skasują ci go w LINKORZE i przestaniesz nabijać ludzi w butelkę.

Mam nadzieje że kazdy nastepny system wymiany będzie unikał takich userów pamiętając że to tylko ssacze.

Mam nadzieje że ten wątek się rozwinie a Webcenter zrobi co powinien z Twoim DMOZIKIEM

https://webcenter.pl/forum/viewtopic.php?t=491

i stracisz swoje nie słusznie nabite PKT :-) czym tak szybko ich nie nadrobisz.

tzn o tym że ogólnie niemam nic przeciwko DMOZĄ :-) bo przecież DMOZ to dobry katalog.

Tylko mogę się cieszyć że w linkorze są takie DMOZ jak twój - tzn takie które więcej ssają niż dają, a na stronach ludzi którzy nie bardzo wiedzą jak to rozpoznać świetlą się Twoje linki.

Tyle że ich linki nie indkesują się w Google na stronach które zaoferowałeś LINKOROWI :) i właśnie za to powinno się kasować takich urzytkowników linkora a nie za DMOZA.

chyba nie zaprzeczysz że Twój DMOZIK jest nic niewart dla LINKORA ;-) i że nabijasz sobie nim sztucznie pkt.

Bo wiesz gdyby to był dmoz który jest zaindeksowany to byłoby OK, a tak nie jest i inni userzy LINKORA powinni ta sprawę podnieść :-) a ja im pomogę

szookpl z niecierpliwością czekam na znalezione przez Ciebie błędy w moim narzędziu do badania PageRank.

Napisałeś że działa bardzo błędnie więc bądź łaskawy wskazać przykłady.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

nabijasz sobie nim sztucznie pkt.

OK - miałem już nie podejmować dyskusji ale mam wrażenie że mogę się czegoś od Ciebie nauczyć :) więc zapytam.

Jak nabijam sztucznie te punkty? Zainstalowałem skrypt z hotscripts, dodałem linki do niego na SWOICH serwisach co spowodowało, że został zaindeksowany.

Teraz mi powiedz co tu jest sztuczne?

Use Your wise mind, test imagination...

tzn błędnie

dla pewnych domen tak

np. ciągle dla www.szook.pl pokazuje PR 2, co świadczy że po update PR powinienem mieć PR 2 a dla podstron np. szook.pl/reklama.html wykazuje 0 :-) a napewno niema zero i po update nie będzie miała zero.

Więc skąd te wyliczenie ? PR gdzie większość skryptów wylicza PR 4-6 ?

jak nabijasz sztucznie albo ty palisz głupa albo robisz z czytających debili.

Został zaindeksowany hahahaah hahahahahah

chyba same URLE człowieku

dlatego pisze ze w jajo sobie lecisz z ludzmi bo te strony nie są w cachu googla a co zatym idzie nie linkują do innych stron z linkora a zaliczają sie z nich pkt

a zrób https://www.google.com/search?q=site:cit.bi...&start=150&sa=N

i zobacz że dostajesz PKT za 54000 stron w Google

a wiesz ile jest w indeksie :-) więc chyba nie wiesz co to znaczy zaindeksowane strony w Google bo znam DMOZY które mają zaindeksowane strony a Twoj dmoz to tylko walenie ludzi po rogach.'

o to cache dla Twojego DMOZ z jednej z 54000 stron i tak masz na 90% conajmniej

link

Prosze ujmuj takie dlugie urle w znaczniki url - Michal

o brak cachu :-) więc nie oddajesz linków w Google tym syfkiem :-).

I dalej uważasz że nie lecisz sobie z innymi userami linkora w jajo :)???

Bo pkt to nabijasz tylko że nic nie oddajesz do tego systemu

o brak cachu :-) więc nie oddajesz linków w Google tym syfkiem :-).

A mozesz podac zrodlo informacji?

Skad wiesz, ze Google nie liczy linkow kotre nie sa w cachu?

Twoje wywody sa w duzej mierze bezpodstawne i przedstawiasz swoje marzenia i domysly jako fakty. :?

Az przykro sie robi podczas czytania :)

tzn błędnie

dla pewnych domen tak

np. ciągle dla www.szook.pl pokazuje PR 2, co świadczy że po update PR powinienem mieć PR 2 a dla podstron np. szook.pl/reklama.html wykazuje 0 :-) a napewno niema zero i po update nie będzie miała zero.

Więc skąd te wyliczenie ? PR gdzie większość skryptów wylicza PR 4-6 ?

a wpisz w pole www.szook.pl a nie szook.pl i bedziesz mial 4.

Bez www szook.pl ma PR2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności