Skocz do zawartości

Na chwile Page rank 10! na stronie

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

screeny to statystyki awstats co nie zmienia faktu że mam ruch i nic niemają do STAT.PL

i to one pokazują taki ruch.

Znowu ranking stron ni ejest badany na podstawie stat.pl tylko osób odwiedzających czyli Panelistów na których skrypt zliczający nic nie działa.

Pozatym ja nie mówie o odsłonach tylko o unikalnych IP co wyklucza możliwość zliczania tych samych userów a unikalnych dziennie mam 5000.

A odsłon około 15000 i dobrze wiesz że nawet 15 tys skryptów nie zamieni UNIKALNEGO NA NIE UNIKALNEGO tym bardziej zliczania jest stratne bowiem maszmniej unikalnych niż dla domen osobnych.

Pozatym drogi kolego katalog.szookacz.pl istnieje zaledwie :-) 5 dni z czego od 2 dni ma dopiero zindeksowane 400 kilka podstron :-)

Ale co ja ci będę tłumaczył masz marny ruch a to on wyznacza ważność serwisu.

Być może jest to jeden z Twoich serwisów a dla mnie to jeden z wielu i kilka tysiecy wejść nie robi na mnie wrażenia :-).

Więc to paneliści wchodzą na stronę i oni decydują o rankingu który przedstawiłem co dobrze wiesz a jak widac mimo że Twój serwis istnieje długo to jego pozycja nie jest zaciekawa w rankingu PBI.

I dalej nie wytłumaczyłeś mi na czym polega moje oszukiwanie względem CACHU :-) bo chyba sam zabardzo nie wiesz co napisałeś :-)

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no właśnie

i dlatego uważam że źle nalicza naczym cierpią userzy którzy dają zdrowe linki.

Wiedząc że źle nalicza dla dobra systemu powinieneś wywalić tego DMOZA a nie oszukiwać innych, bo to że źle nalicza nie oznacza że masz sie przyczyniać do pogrązania systemu mimo że go nie lubię.

A webcenter powinien skasować ci tego DMOZA bo jest małowartościowy dla linkora.

Bo jak wszyscy zaczną tak robić :-) to ludzie uciekną, już powinni uciekać wiedząc że Twoje linki wyświetlają się częściej mimo że ty nie dajesz im tego samego.

Dlaczego ich strony mają wyświetlać twoje linki skoro Twoje strony są nie indeksowane przez google z linkami.

Dla mnie to dobrze o tym wiedziałeś a userzy linkora powinni napisac prośbe o kasowanie takich stron z systemu i nie mówię tutaj o dmozach tylko o takich stronach jak Twój dmoz

La ricerca nella lingua (lingue) scelta non ha prodotto alcun risultato. Visualizzazione dei risultati trovati per site:szookacz.pl nella rete mondiale.

To znaczy, że nie znaleziono na tej domenie żadnych włoskich stron i pokazano wyniki światowe.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

ale możesz zrobić tak

https://www.google.com/search?q=allinurl:ww...GLD:en&filter=0

i dla osobnej subdomeny np. tak:

https://www.google.com/search?q=allinurl:ww...GLD:en&filter=0

i jest porównywalne z site i nie widac innych domen czy subdomen, zalicza tylko domenę www.szookacz.pl i z osobna ww.katalog.szookacz.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności