Skocz do zawartości

Linkme

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nikt mi nic nie płaci, a i 'pozycjonowałem' podstrone, wiec widziałem ile bl było na starcie. Piszę to sam od siebie :-) Proponuje również przetestować system pod tym kątem

Inlinks (10,800) - 32 dni - 5,230 punktów - 2,334 pobrań - nowa podstrona

Nikt mi nic nie płaci, a i 'pozycjonowałem' podstrone, wiec widziałem ile bl było na starcie. Piszę to sam od siebie :-) Proponuje również przetestować system pod tym kątem

Tak dokładnie popieram wniosek , każdy powinien przetestować pod tym kontem system , święte słowa.

Marketing internetowy dla firm

Jeżeli chodzi o porównanie e-weblinka i linkme to z testów wyraźnie wynika że ten stały zostaje z tyłu za rotacyjnym.

Nawet w elementach w których powinien mieć przewagę. Niedługo zapodam test porównawczy wszystkich obecnych na rynku tylko poczekam ze startem na większy rozwój seoneta.

nihil fit sine causa

Jeżeli chodzi o porównanie e-weblinka i linkme to z testów wyraźnie wynika że ten stały zostaje z tyłu za rotacyjnym.

Nawet w elementach w których powinien mieć przewagę.

spróbuj przetestowac to na nowej domenie i daj sprawdz czy wyszło CI to samo

Ze trzy miesiące temu robiłem analizę linków, które przydzielił mi Linkme.

Na śmieciach albo nieaktywne była grubo ponad połowa.

Elite czy slim?

Elite

Tym systemem mozna wypozycjonowac kazda fraze, jest to najlepszy system wymiany linków w Polsce. Nie jest to system dla każdego !

Można wypozycjonować nim trudne frazy ale jest to system, który pobiera największy haracz z wszystkich jakie znam.

Nie myślę tu o tych 5% zabieranych przez właścicieli - to jest ok.

Gorzej, że dajesz wartościowe stronki (żeby dostać punkty Elite), a ponad połowę linków otrzymujesz w śmieciach.

Za publikacje 10 linków z systemu otrzymujesz 3-4, które są na zwykłych stronkach. Dla mnie 60% prowizji to trochę zbyt

dużo, ale jak ktoś lubi pracować na innych.. :)

Zrób eksperyment. Pobierz listę adresów gdzie są linki i przy każdym dopisz czy link się pojawia i czy to zwykła strona

czy jakiś spamik (katalog, opisy gg, piosenki itp). Ja tak zrobiłem i stąd moje stanowisko.

Jeżeli kilka osób napisze mi, że obecnie ilość linków działających i nie na spamach jest w granicach 80-90% to potestuje jeszcze raz.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Nawet w elementach w których powinien mieć przewagę. Niedługo zapodam test porównawczy wszystkich obecnych na rynku tylko poczekam ze startem na większy rozwój seoneta.

najlepiej jeszcze zeby ten "test" trwal minimum pol roku...

Najlepiej zeby ludzie z rozdwojeniem jazni nie testowali

Coraz wiecej dziwnych typow na tym forum co 2 to tester "specjalista"

Oj Rozpusta Rozpusta - dlaczego nie używam?

Bo robie testy!

Nie wiem na co liczą niektóre systemy skoro nie widać w nich efektów?

I każdej osobie polecam zrobić własne testy ...

nihil fit sine causa

Wlasnie o to chodzi.. aby takie lewe opinie zniechecały do uzywania linkme. To juz problem bajkopisarzy.

Krywko zatem sam dodawaj wartosciowe strony a nie pisz pozniej ze to albo tamto.. Chcesz linki na wartosciowych to je oferuj. Wiesz jaka jest prawda. Kazdy chce miec punkty w Elite ale kazdy tez chce wrzucic smieci. Doda 4 strony bdb ale punktow brakuje.. to zacznie kombinowac itp itd.

Ciezko będzie mi się sprzeczać i tak kazdy z nas jest mądrzejszy.. Ja wiem swoje , Ty wiesz swoje, Oni wiedzą swoje.

tak czy inaczej widac ze albo kompletnie nie wiesz o co chodzi albo orientujesz się a mowisz to co mowisz (co jest o wiele gorszym wariantem, prawda ?) .. to nie nasza wina ze ktos nie przeczytał np. https://linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=1106

Index ? Początki w LinkMe ? W elite sa katalogi. Czemu?

pisalem.. gramy FAIR .. to mamy komus skasowac 10.000 punktow czy 2000 linkow ?

Tobie to pasuje bo Ciebie to nie dotyczy.. ale jesli przyjlismy tamte strony na innych zasadach to chyba nie mozemy tak zrobic..

zreszta co sądzą o tym Ci ktorzy maja katalog w elite ? zgodzicie sie ? a co z tymi ktory maja linki na tych katalogach.. gdy zniknie wszystko jednego dnia to co bedzie ?

jesli jakis katalog jest wylaczony przez system.. to juz nie trafia do elite ale do slim.. i tym sposobem elite przejdzie wolne oczyszczenie..

dla nas to nie problem wylaczyc te strony i dac do slim.. ale to nieodpowiedzialne zachowanie na ktore my jako wlasciciele LinkMe nie mzemy sobie pozwolic.. nie myl linkme z link***

Juz wklejałem to chyba 3 razy na PiO..

Ponadto wypowiedzi niektorych osob są co najmniej nie na miejscu. Juz pomijam stronniczośc, układy, układziki, podbijaczy, ale jakies zasady powinny obowiazywać a aktualnie PiO dzieki pewnej grupie osobnikow schodzi na psy i pewnie większość się ze mną zgodzi..

Nikogo nie zachecam do pisania dobrych rzeczy o LinkMe , nikogo nie zachecam do obrzucania błotem innych i sadziłem, ze czasy kobisiowskie juz dobiegły końca.. Macie wtyczki - sprawdzajcie IP'ki etc.

Szczerze mowiac to ostatnio sprawdziłem czym sie niektorzy tak podniecają. To co zobaczyłem to masakra, jak niewiele ludziom trzeba zeby .. smiechu warte.. Kochani, widzę ze naprawde nie ma powodów do zachwytu, pamiętacie słowa Rydzyka o szambie i perfumerii ? Wlasnie to delikatnie mowiac zobaczyłem.. jednym zdaniem moge to podsumować: 'Duża kupa - 2 pln.' Nic wiecej na ten temat nie powiem.

Zauważcie ze staram się nie wchodzić nikomu w drogę. Nie zabieram głosu gdy nie trzeba. Radzę wydorośleć niektórym osobom albo zmeinić specjalisów od wizerunku.

Wychodzę z zasady ze lepiej nie szkodzić innym. Mam zupelnie gdzieś wypowiedzi osob 'naznaczonych'.. oraz wszelakich opinii nieobiektywnych.. Nie ma sensu tłumaczyć komus komu nie da się przetłumaczyć. Doskonale wiecie o czym mówię.

I jeszcze raz podkreślam to co napisalem na początku.

Kazdy ma swoją mądrośc, każdy ma swoje zdanie a odmienność która ostatnimi czasy jest w modzie bardzo często nie ma merytorycznego oparcia.

Udanej zabawy, widzę ze niektorzy maja za duzo czasu na pierdoły.. ale tak musi być.. aby kogos rozsmieszyc musi sie pojawić jakiś rozśmieszacz, klepacz..

Pozdrawiam

LinkMe.pl

[edycja literówek]

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Krywko zatem sam dodawaj wartosciowe strony a nie pisz pozniej ze to albo tamto.. Chcesz linki na wartosciowych to je oferuj. Wiesz jaka jest prawda.

Prawda jest taka, że nie dodaje spamu (katalogi, opisy gg, teksty piosenek itp), a znaczną część linków dostaje w takich śmietnikach.

To, że dodaje wartościową stronę jakoś nic nie zmienia.

Przeglądałem adres po adresie miejsca gdzie są moje linki, więc wiem co piszę.

Przyjęliście określoną strategię. Zostawiliście katalogi w Elite.

Moderacja działa jak działa, w Elite czasami lądują strony, które powinny być w slim.

Ludzie nie zgłaszają ich zbyt chętnie bo spodziewają się odpowiedzi, że tak ma być.

Konsekwencją takich działań jest to, że użytkownik musi pogodzić się z 'prowizją'

rzędu 40-60%.

Jeżeli napiszesz, że bardzo się mylę, to jestem skłonny przeprowadzić analizę ponownie.

Nikogo nie zachecam do pisania dobrych rzeczy o LinkMe

To piszę bez zachęty, Panie wietrzący spiski :)

- LinkMe miał odwagę zostać systemem wymiany linków stałych (trudniej)

- nad pewną przewagą linków stałych rozwodzić się chyba nie muszę

- jest największym systemem spośród polskich, co przekłada się na maksymalna moc, jaką można z niego wycisnąć

- jasne korzyści właścicieli systemu (5%) zamiast bajek o "bezpłatności"

Moim zdaniem system mógłby być najlepszy ale nie jest.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Linkme.pl - jak jest każdy sam ocenia, ale nie stawiaj sie tu w pozycji "lepszego" od Anioła, bo nikt, kto śledził tamte watki w to nie uwierzy. Nie zbierasz glosu kiedy nie trzeba - to prawda, ale jak pojawi się "niobiektywna ocena", to z twojej strony jest tyrada w starym, dobrze znanym stylu. Nic nowego.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności