Skocz do zawartości

Linkme

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

Adam no co Ty piszesz ? :shout:

Przeciez 100% zgloszen jest przegladanych i załatwianych. Czas reakcji do ok 3 dni (w wyjatkowych sytuacjach do tygodnia, bylo wolniej w grudniu.. swieta , urlopy..) ale kazde zgloszenie jest przegladane i zalatwiane. Nie pisz tez ze nikt nie zglasza bo my nie przegladamy.. bo.. dziennie jest ok 100 zgloszen co zaprzecza i jednemu i drugiemu..

Jedno zgloszenie sprawdzamy 10 sec, natomiast inne np 20 min ( w zaleznosci od problemu )

Oczywiscie , sprawdzaj.. zglaszaj z roznych nickow, najwyrazniej dawno nie zglaszales skoro piszesz nieaktualne rzeczy..

Oczywiscie bez urazy, piszę tak jak jest, sprawdz mnie czy czasem bzdur nie opowiadam !

Yeden - nie chce robic offa.. nie ma sensu.. bo bedzie powtorka z rozrywki..

bedziesz mi na sile tlumaczyl, ze jest tak jak mowisz a ja ze nie jest.. jak pisalem wyzej.. prawda stoi pośrodku.. Zresztą sam widzisz.. odrazu ripostujesz..

Z całym szacunkiem dla Jimmiego i Michała ale to forum juz pewien czse temu przestało byc obiektywne. Dzięki grupie osób , które czują sie bezkarne.. i każdy o tym wie.. tylko za wiele osob nie walczy bo to walka z wiatrakami.. więc i ja się nie siłuję tylko piszę gdy trzeba :angry:

Pozdrawiam

LinkMe.pl

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli można wrzucić wartościowy serwis do ELITE a później postawić na jego miejscu qlweba i mi tej strony nie usuniecie?

Czy po prostu nie możecie zrobić, ogłosić, że za 3 mc sprzątanie w ELITE i strona jeśli nie będzie sie nadawała to zostanie przeniesiona do slim? Proste, a fair wobec wszystkich użytkowników, a nie tylko wobec starszych userów.

(L)

Dobrze Ci mowic bo stoisz po drugiej stronie. Najlepiej wlasnie tak by było , żeby kazdy uzytkownik powiedział: Tak , skasuję swoje katalogi z elite..

sadzisz ze to realne ?

Co do okresu 3 miesiecznego - bez sensu, napisałem ze nei zmieniamy zasad w trakcie gry, jesli ktos wstąpił do linkme na innych zasadach i przyczynił się do rozwoju systemu to nie bedzie fair jesli teraz przesniesiemy jego strony.

Proszę najpierw sprawdzic selekcję przed zabieraniem głosu na temat zasad przyjmowania do ELITE, bo znowu ktoś cos strzeli. Nie nie mozna podmienic po akceptacji, bęzie ban.

Ktoś pisał ze do ELITE dostają sei smeici a do SLIM dobre strony - juz zajmowaliśmy stanowisko w tej sprawie i powtorze jeszcze raz jak to wygląda.

Mały procent stron moze zostac omyłkowo wrzuconych do złej grupy. Przewaznie kazdy zaznacza ze chce ELITE ale zupelnie sie tym nie sugerujemy, to tylko moze opoznic przyjecie strony. Kazda strona jest przegladana przez moda. Mod jest tylko człowiekiem ..

Kazdy moze poweidziec ze jego wartosciowa strona trafiła do slim. ALE NIKT NIE PODA ADRESU TAKIEJ WARTOSCIOWEJ STRONY, CZEMU.. dziwne prawda ?

Jesli przypadkowo dobra strona trafi do slim ( trafiaja tam np dobre fora ale zamkniete dla botow wiec i dla nas.. bo z takiej strony nie ma weiskzych korzysci) to istnieje mozliwosc poproszenia o ponowna weryfikacje. Przegladamy kolejny raz i sprawdzamy.. Przeciez to dla nas rzecz oczywista.. a dla Was nie ?

Jesli ktos ma dobrą stronę do nie będziemy go krzywdzić , trafi do elite i dodatkowo dostanie jeszcze podniesiony wspolczynnik wartosci (przydzielany przez subiektywnego moda)..

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

LinkMe.pl, nie pisz tu Aluzji literackich, albo pisz otwarcie, albo wcale. Jakie szambo, jakie 2 zl?

Z duzym szacunkiem do Rozpusty, ale jeszcze nie udalo mi się żadnego serwisu wsadzić do elite.

Ale cóż, milcze. Mam swoje stronki w slim i nie podskakuje.

Edit: Prosze bardzo, podaje adres jednej z moich wartosciowych stron która nie trafila do elite: https://www.pobierz.waw.pl

LinkMe.pl, nie pisz tu Aluzji literackich, albo pisz otwarcie, albo wcale. Jakie szambo, jakie 2 zl?

Z duzym szacunkiem do Rozpusty, ale jeszcze nie udalo mi się żadnego serwisu wsadzić do elite.

Ale cóż, milcze. Mam swoje stronki w slim i nie podskakuje.

Edit: Prosze bardzo, podaje adres jednej z moich wartosciowych stron która nie trafila do elite: https://www.pobierz.waw.pl

Dobrze wiemy czemu Twoje domeny nie trafiły do elite.. juz tłumaczyłem Ci kilka razy na forum i mailowo.. nie sposob zapomnieć Twoich domen :shout:

btw.Twięc nic dziwnego ze żadnego serwisu nie udało Ci się wcisnąć do ELITE.

Dobry przkładzik, coś ala presell z filtrem, skopiowaną bazą i unikalnością na poziomie rand(1,10) :angry:

Może kolejne przykłady ?

Prawda jest taka ze dobre serwisy nie dostają sie do SLIM, ostatnimi czasy sprawdzamy nawet unikalność contentu.

https://www.google.pl/search?rlz=1T4GGLJ_en...own+%22&lr=

prosze się nei złościc.. zapytaleś , podałeś przyklad .. a ja wytłumaczyłem

pozdrawiam

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

To oczywiste ze nie znajdziesz tam stron typu onet.pl czy Twoj link nie zostanie zamieszczony na az.pl.

Ale jest zdecydowana różnica między totalnymi śmietnikami a elite - czyli lepszymi. Nikt nie mowi ze w elite są jakieś diamenty. Jeśli to Wy ich nie dodacie to kto ma to zrobic ?

Każdy (albo 90%) chce wcisnąć śmieci ale jednocześnie spodziewa się cudów..

pozdrawiam

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

A kto mówi, że się zloszcze? Napisaleś ze nikt ne podaje adresow, więc podalem. Chciałem byc uprzejmy, to wszystko.

Swoją drogą jestem bardzo ciekaw jednym okiem zobaczyc te "diamenty" z elite. Nie katalogi sprzed 2 lat, a dziśiejsze stronki z slim.

"nic dziwnego ze żadnego serwisu nie udało Ci się wcisnąć do ELITE" - prosze? Nie zrozumialem tego. że niby co?

Juz dawno pogodziłem się że nie przyjmujesz moich stron do elite. Dodaje swoje qlweby i gg do slim i nie podskakuje.

Jesli pisze ze smutkiem że "jeszcze nie udalo mi się żadnego serwisu wsadzić do elite" - to wcale nie oznacza do dla mnie że to "nic dziwnego"

Na jakiej podstawie twierdzisz, że "nic dziwnego"? Na podstawie podanego 1 adresu?

A czemu moje domeny nie trafiły do elite? Co z nimi nie tak? Co mnie tłumaczyłeś mailowo?

Powtórz prosze na pw, lub na maila pawka111@gmail.com, bo z tego co pamiętam mowa była o zupelnie czyms innym.

Jedyne zdanie w mailu o elite - to to że do elite decyduje przydzielać inna osoba, nie ty.

Edit: Pogodzlilem sie nie z faktem że nie przyjmujesz moich stron do elite, tylko z faktem że nie potrafie zrozumieć kryteria tworzenia

niewyobrazimie pięknych stron do elite. To samo miałem z Kobisem zresztą. Po pewnym czase tu i tam doszedlem do wniosku że nie warto

próbować osiągnąć poziom którego nie rozumiem. Lepej skutecznej i taniej robić stronki pod slim. Zresztą w innych swl z nimi problemów nie ma.

Prosze jednak wyjasnić o co chodzilo z tymi 2 zł. i szambo. Moze chociaż na pw?

temat rzeka ale nie sądze by to był najlepszy sytem w polsce, robiłem stosowne testy niedawno ale się nimi nie podzielę ze względu gdyż nie chce być posądzony znowu o bezpodstawną krytykę. Każdy może sobie taki test zrobić we własnym zakresie. Strony na różnych domenach i serwerach zgodne tematycznie, po 10 podstron z jednakowym nasyceniem słów kluczowych i różną indywidualną treścią. Ilość słów w artykułach podobna.

Jeśli chodzi o linkme strona linkowana po 5 linków dziennie na łatwą frazę z elite, w innych systemach podobnie linkowane po 5 linków dziennie na tą samą frazę z jak najlepszego źródła jeśli jest taka możliwość w danym systemie. Strona linkowana linkme znalazła sie na trzecim miejscu, pierwsze i drugie miejsce zachowam dla siebie. Oczywiście nie zmienia to faktu że ktoś nie powinien linkować linkme ale wręcz przeciwnie jak najwięcej linków z innych źródeł tylko pomoże ale nie nastawiałbym się tylko wyłącznie na ten system przy trudnych frazach.

W teście nie brały udziału systemy rotacyjne, tylko stałe najbardziej popularne w Polsce.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Jeszzce jeden Pan "robiłem stosowne testy , ale nimi nie podzielę"

No to po co piszesz?

To wyśmienicie ale wydaje mi sie ze jak zwykle piszesz bajki :D

Nie mogło Ciebie tutaj zabraknąć ;)

1 byl linkorn

2 byl linkorn

3 byl linkme dopalony przez linkorn

PAVKA - jestem pewien ze pisalismy na temat elite, przyjmowania itp.

Jesli masz konkretne pytania to najlepiej na forum linkme albo na maila.

do 2ch złotych nie wracajmy, Ci ktorzy mieli zrozumieć pewnie zrozumieli :D

Jesli chodzi o zatwierdzanie stron - faktycznie , nie zajmuje się obecnie zatweirdzaniem ale nie oznacza to ze nie wiem co sie dzieje w systemie. Zostały podzielone obowiązki tak zeby było dobrze.

Pozdrawiam

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Najlepiej by bylo zrobic 3 grupy punktowania stron.

Ja mam w systemie sporo powiedzmy srednio-wartosciowych stron, kazda z ladna templatka, większością unikalnej tresci i z dobrym kodowaniem, a w zamian dostaje linki na śmieciach na ktorych jest pelno krzakow zamiast liter, text lyricsow i kompletnie zle sie wyswietla w przegladarce. Moze dla bota to nie wazne, ale jezeli strona jest w elite to chyba wypadalo by zeby jakos wygladala (jak dla mnie to nawet w slim nie powinno czegos takiego byc). Na dodatek czesto linki z polskimi anchorami maja krzaki.

Linkme jest dobry. Kiedyś stosowałem go "na początek", a ostatnio wykorzystałem do popchnięcia frazy "hosting". e-weblink czy seo-net nie mógł frazy nawet ruszyć (co najwyżej na 15 miejsce z 10), linkme w parę dni o 3-4 pozycje (elite).

Więc jak zwykle wszystko rozbija się o umiejętne korzystanie, pewnie dałoby się wypchnąć to rotacyjnymi, ale mi sie nie udało (od przyrostów po "kopy" rzędu kilkaset tysięcy)

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

Dostałem do oceny (dzisiaj) stronkę z sytemem linkme i linkami kierowanymi do niej. Wszedłem na konto, strona Elite, bardzo wartościowa firmówka, chociaż punktów spodziewałem sie znacznie więcej. Badam linki - jest niewiele, bo tylko gwarantowane na stronach Elite. Badam wyrywkowo dziesięć. Większości podstron nie ma w cache, niestety znalazłem tylko 1 ( słownie jeden) link. No to jaka może być ocena?

Przypuszczam, że byłoby znacznie lepiej, gyby właściel strony wziął nie tylko linki gwararntowane, ale powiedzmy sobie szczerze, że mało kto orientuje sie na początki w czym rzecz, a potem jest za późno. A z tego Elite Slim to też warto się wycofać bo rodzi wiele kontrowersji, tylko jak?

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności