Skocz do zawartości

Linkme

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

Adam no co Ty piszesz ? :)

Przeciez 100% zgloszen jest przegladanych i załatwianych. Czas reakcji do ok 3 dni (w wyjatkowych sytuacjach do tygodnia, bylo wolniej w grudniu.. swieta , urlopy..) ale kazde zgloszenie jest przegladane i zalatwiane. Nie pisz tez ze nikt nie zglasza bo my nie przegladamy.. bo.. dziennie jest ok 100 zgloszen co zaprzecza i jednemu i drugiemu..

Może nie jasno napisałem. Nie chodziło mi o to, że nie przeglądacie. Kiedyś z kumplem zgłaszaliśmy wszystkie podpadziochy ale większość nie zostawała wywalona, a jak próbowaliśmy dociekać to okazało się, że znaczna część jest uprzywilejowana (dodane przed podziałem) i się zniechęciliśmy zupełnie do raportowania. Jak odróżnić śmietnik któremu pozwoliliście być w systemie do tego, który być tam nie powinien?

Przyznaje - to było dawno, teraz tylko co kilka miesięcy sprawdzam gdzie przydzielane są linki (bez raportowania).

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Adam, nie ma takiego podziału o którym mowisz.. Pierwszy raz słysze taką opinie ;)

Jesli jest zgłoszenie to nie ma podziału na strony stare (jak to nazwales uprzywilejowane) i dodane po podziale na elite.

Ktos pytal o indeksacje lokalizacji - wiec prosze pcozytac o gwarantowanych. Co z tego ze wskazana moze nie miec jesli dostaniesz zupelnie za darmo 100 innych gdzie bedzie indeskacja ?

Im wiecej opcji tym wiecej mozliwosci do rpzyczepienia sie. Systemy rotacyjne maja 5% tego co maja statyczne. Tam nie ma sie do czego doczepic bo szczegolowe dane nie sa podawane. Im user mniej widzi i ma mniejsze pole do popisu tym mniej zastrzezen zglasza co do roznych opcji. Nie ma okreslania lokalizacji - odpada problem indeskacji.. wiele mozna by napisac ale nie chce mi sie.. nei jest to tego warte..

Pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Jak pisałem.. Ci ktorzy nie podaja raportow maja problem z głowy, gdyby podawali to by mieli dopiero jazdę i szybko by sie wycofali z pomysłu.. U nas jest ten problem, że uzytkownik ma za duzo mozliwosci wiec i do wiekszej ilsoci rzeczy moze sie przyczepic, oczywiste, prawda ? Wiec to ze sie mozecie przyczepic sprawia ze sie tym zajmujemy i robimy tak zeby bylo dobrze. Przykladowo, system rotacyjny mozna zostawic samopas, uzytkownicy beda oszukiwac bo zawsze i wszedzie znajdzie sie ktos kto bedzie chcial podbić sobie.. a w naszym systemie nie ma samopasu, bez ludzi przestaje on działać. Ale tez daje nieporownywalnie wieksze mozliwosci, sa tacy ktorzy to widzą i mowia, są tacy ktorzy widza ale nie mowia a sa tacy ktorzy nie widzą i mowia.. tak zawsze bylo i bedzie..

OK, ktos dostał link na kiepskiej podstronie - ale widzi ją , moze zglosic. A w rotacyjnym co zrobi ?

I tu nie mowimy o 5 brakujacych linkach a o np tysiącach zbanowanych a w najlepszym razie 90% zafiltrowanych domen.. roznica jest widoczna golym okiem.

tak czy inaczej.. Gdyby nie było takich blednych czy neiwlasciwych podstron to sadzisz ze dawalibysmy opcje raportowania ? Oczywiscie ze są ale też KAZDE zgłoszenie jest przeglądane.

Jesli nie ma gdzies linku to prosze zgłaszać

Gwarantowane są pokazywane, losowe (gratisowe) nie.. czemu ? bo jak zrobic aby ustalic lokalizacje linkow w 50.000.000 podstron ? czyli np. 500.000.000 lokalizacji.. i zrob to tak szybko aby na jutro rano po wysyłce wszystko bylo na swoim miejscu..

Pozdrawiam

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Jedno pytanie - żyłem w przeświadczeniu, że systemy wymiany linków stałych są bezwzglednie lepsze niż linków rotacyjnych, a tu z dyskusji wynika co innego. Jak to w końcu jest?

Co do linkme.pl korzystam i jestem zadowolony, szerokie pozycjonowanie nie znowu tak niszowych fraz robię ze slim i wystarczy mi po 100 -130 linkow, żeby po 1-2 miesiącach wejść na 1-2 pozycję (z wiadomych względów bez szczegółów). Cięzkie frazy z elite też satysfakcjonująco mi idzie.

Mam też jedną obserwację pozycjonuję bardzo ciężką frazę - w pewnym momencie na jednowyrazowy anchor miałem 1300 linków (na dwuwyrazowe dla ściemy 800) dało mi to pozycję 18, od tamtej pory dołożyłem do 2100 linków i nic sie nie zmieniło. Zastanawiam się co się stało. Wyczerpał się zakres IP systemu? Czy zbyt wiele linków jest totalnie identycznych i trzeba wejsć we frazy dwuwyrazowe i anchory zawierające tagi html (np. <b>anchor</b>). Konkurencja na pierwszych 10 pozycjach ma powyżej 100000 backlinków, jak je sprawdzam to zazwyczaj ich tam nie ma - czyżby system rotacyjny i stronki żadko odwiedzane przez roboty?

Oczywiscie ze lepsze (a wyniki stabilniejsze dla wiekszosci fraz) sa linki statyczne :). Nie bede przekonywał o wyższosci systemow stałych nad innymi. Najlepiej przetestuj i sprawdź. Wiem ze w jednych dostajesz szybko filtr w innch ani filtra ani efektow jeszcze inne dzialają. Musza działac , to wymiana linkow. Lubisz ruletke - uzywaj wszystkiego.

Nie da sie powiedziec czemu.. Oczywiscie ze zakres IP sie nie wyczerpal. Przeciez pozycjonowanie to nie tylko linki, lcizy sie weile czynnikow. Ja moge wypozycjonowac pewną frazę uzywajac np 50 linkow i osiagne taki sam efekt co ktos uzywający np 100 linkow. Jak napisałem wszystko zalezy od wielu czynnikow takich jak np. seo, konkurencja, zrodla linkow...

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Oczywiscie ze lepsze (a wyniki stabilniejsze dla wiekszosci fraz) sa linki statyczne :P.

Oczywiscie Swieta Bozego Narodzenia są lepsze od Swiat Wielkiejnocy!

:)

ps: pisze sie "wielkiejnocy" czy "wielkanocy" czy "wielkanocnych" ?

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Adam, nie ma takiego podziału o którym mowisz.. Pierwszy raz słysze taką opinie :)

Jesli jest zgłoszenie to nie ma podziału na strony stare (jak to nazwales uprzywilejowane) i dodane po podziale na elite.

Jest. Jeżeli zaraportuje jakiegoś starego qlweba lub teksty piosenek to nie wywalicie tej strony z systemu bo "była przed podziałem".

Im wiecej opcji tym wiecej mozliwosci do rpzyczepienia sie. Systemy rotacyjne maja 5% tego co maja statyczne. Tam nie ma sie do czego doczepic bo szczegolowe dane nie sa podawane. Im user mniej widzi i ma mniejsze pole do popisu tym mniej zastrzezen zglasza co do roznych opcji. Nie ma okreslania lokalizacji - odpada problem indeskacji..

Sporo racji.

wiele mozna by napisac ale nie chce mi sie.. nei jest to tego warte..

Pisz pisz. Nie ważne co, ważne, że się pisze ;)

Co do oczyszczania Elite z wszelkiego rodzaju śmiecia i badziewiu.. Może by tak co dziennie przynajmniej 1 serwis który tam nie pasuje przerzucać do slima albo w ogóle wywalić jeśli się nie kwalifikuje.

Czy takie działania w ogóle są podejmowane czy to "jest jak jest"?

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Czy takie działania w ogóle są podejmowane czy to "jest jak jest"?

Dużo razy było pisane.

"jest jak jest" ze względu na starszych użytkowników systemu, którzy dodali już kiedyś katalogi itp.

Nie chcą, żeby stracili punkty. Forma gratyfikacji za bycie w systemie od początku.

Czasem pada jeszcze argument, że stracą także Ci, których linki są emitowane w tych śmietnikach.

Szkoda tylko że ci nowi muszą teraz pracować (robiąc wartościowe serwisy)na tych co się dostali kiedyś za friko do elite. Ja bym był za tym usuwaniem śmieci z elite, przypuśćmy jest tam 200 domen do wywalenia, to 1 domena na 2 dni jak poleci to się świat nie zawali (może dla właścicieli tych śmietników) a system tylko zyska. Można by również ostrzec właścicieli takich stron że ich serwis za tydzień zostanie przeniesiony...

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności