Skocz do zawartości

Scuttle

emicom

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do zakładania swoich bookmarków scuttle.masterweb.pl - z czasem zmienię domyślny wygląd.

Nie ma rel="nofollow"!

pozdrawiam, Dawid

Ps. dla niewtajemniczonych www.fabrykaspamu.pl/niesamowity-scuttle/

===EDIT====

Chciałem jeszcze powiedzieć że tabele w sql nie mają zadeklarowanej strony kodowej, wypadałoby sobie podopisywać żeby potem przy przenoszeniu bazy danych nie mieć problemu z krzakami, na końcu każdej w pliku tables.sql (...) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 (...) czyli ma to wyglądać tak scuttle.masterweb.pl/tables.sql - w niektórych bazach danych może domyślnym być (i przeważnie jest) latin2, także warto zmienić i tak instalować.

===EDIT 2====

Zgłaszne były jakieś problemy z tagami jeżeli chodzi o polskie znaki, dlatego można w pliku services/tagservice.php zamienić linię: $tags[$i] = trim(strtolower($tags[$i])); na: $tags[$i] = trim(utf8_strtolower($tags[$i]));

Jeżli ktoś ma inne swoje małe ulepszenia to proszę się podzielić, skrypt ogólnie jest trochę niedopracowany, np. nie sprawdza poprawności wpisywanego URL.

===EDIT 3====

Problemy ze Scuttle na serwerach Dreamhost? Rozwiązanie: hajer.wordpress.com/2008/01/20/problemy-ze-scuttle-na-serwerach-dreamhost

Płatny katalog stron: www.masterweb.pl

Dobry katalog stron: www.kataloog.org

SEO-Domena na sprzedaż 7000 brutto, faktura VAT: www.seozilla.pl

Ja tak trochę w ramach dyskusji o tym a nie o konkretnym przypadku.

Bo sam tez założyłem na potrzeby testu... i mimo linkowania google nie zaindeksował a już dobre kilka dni minęło.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Bo sam tez założyłem na potrzeby testu... i mimo linkowania google nie zaindeksował a już dobre kilka dni minęło.

Cierpliwości i linkuj tylko nie z byle jakich stron, jak możesz to nawet na jakiś czas daj linka z mocnej strony, na pewno zaindeksuej...

Mój też jeszcze nie zaindeksowany i nie spodziewam się cudów, do dwóch tygodni poczekaj linkując.

coś marnie się to indeksuje, a tak wylansowane...

Może marnie linkujesz?

Trzeba by przerobić rss tak aby wskazywał na podstrony w naszym Scuttle i opublikować kanał np. na pipes.yahoo.com/pipes

Może marnie linkujesz?

mówię o tych co są publicznie udostępnione:

1) scuttle autora tego wątku, brak w indeksie

2) scuttle autora tego zamieszania (Mendax) też brak w indeksie

3) kilka osób w komentarzach do wpisu na fabrykaspamu dała linki do swoich stron opartych na tym skrypcie, i też brak w indeksie

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Może marnie linkujesz?

mówię o tych co są publicznie udostępnione:

1) scuttle autora tego wątku, brak w indeksie

2) scuttle autora tego zamieszania (Mendax) też brak w indeksie

3) kilka osób w komentarzach do wpisu na fabrykaspamu dała linki do swoich stron opartych na tym skrypcie, i też brak w indeksie

To może oznaczać tylko jedno, Google już wie i banuje od razu :)

Nie będzie to drugi qlweb!

Ja mam inną teroię na ten temat, coś w tym stylu,

że zaindeskować można nawet przebrzydłe DMOZy i to z ogromnym site, tylko trzeba mieć trochę wyobraźni.

że zaindeskować można nawet przebrzydłe DMOZy i to z ogromnym site, tylko trzeba mieć trochę wyobraźni.

oświeć nas... maluczkich ...

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

oświeć nas... maluczkich ...

Bez urazy, nudne jest ciągłe słuchanie że się nie indeksuje,

nie chodzi o to że wiem coś więcej niż inni, po prostu wszytsko wymaga pracy,

pomysłu na przeróbki, CZASU, linków z normalnych stron i niestandardowego działania.

Na temat pozycjonowania zostało powiedziane już wszystko,

co można jeszcze doradzać?

Mój scuttle też sie już indeksuje, indeksuje i nic... Kilka dni temu inna świeżo założona stronka (czysty html), podlinkowana tylko do 1 katalogu jest już w indeksie. Scuttle podlinkowany do tego samego katalogu , plus kilka innych linków, już 20 dzień nie może się zaindeksować... Ciekawe to jest...

Mój scuttle też sie już indeksuje, indeksuje i nic... Kilka dni temu inna świeżo założona stronka (czysty html), podlinkowana tylko do 1 katalogu jest już w indeksie. Scuttle podlinkowany do tego samego katalogu , plus kilka innych linków, już 20 dzień nie może się zaindeksować... Ciekawe to jest...

Ciekawe to, aż mi się wierzć nie chce,

zobaczymy po czasie bo to niemożliwością jest,

patrze na jakieś zagraniczne i się pięknie indeksują po kilka tys. podstron....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności