Skocz do zawartości

[Startup]Nasz-sklad.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Średnio mi się podoba ten serwis. Przede wszystkim design słabiutki. Jak z funkcjonalnością, to nie wiem, bo się nie zarejestrowałem i nie zamierzam. Na pierwszy rzut oka nie oferuje jednak niczego, co by można było znaleźć na innych tego typu serwisach. Póki co na pewno chodzi szybciej niż nasza-klasa :mellow:

A jak już jesteśmy przy NK... nazwa to efekt popularności właśnie tego serwisu, tego ukryć się nie da. Rozumiem, że to chwyt często stosowany bo jeszcze więcej powstało serwisów o nazwie YouCośtam, albo CośtamTube.com. To może na początku troche nabić trafficu, ale w perspektywie długoterminowej - nie pomoże.

Zawsze podczas gwałtownego rozkwitu jakiegoś serwisu zbiega się setki żerujących na sukcesie sępów liczących na kawałek tortu, a prawda jest taka, że bez własnego oryginalnego pomysłu ciężko się będzie z tym wybić. Na fali zostanie chwile poniesione, a potem wpadnie w otchłan internetu i zginie pośród innych kopii naszej klasy :) Takie jest moje zdanie ale owszem życze wszystkiego najlepszego i sukcesu :)

• 2 tygodnie później...

ludzie co wy piszecie, że grafika ładna?! Przecież to woła o pomstę do nieba, żaden element nie współgra ze sobą, top po prostu bajka, jakaś strzałka wyrastająca z tyłka "elozioma" dajcie spokój. Smirnoff chcesz się przebić w rynku a z takim chłamem graficznym startujesz?

No ale rozumiem, nie masz kasy bo NADAL MI WISISZ KESZ!

Aha, i jak nie wiesz to nie pisz - kolega słusznie zauważył - przytoczyłeś zasadę mikroekonomii..

Ps. do wszystkich obrońców skrzywdzonego zakręconego.pl - gościu narobił niezłego smrodu rok temu, przeczytajcie temat, który przytoczył Zgred, wtedy zrozumiecie dlaczego ton mojego posta jest jaki jest.

Pozdrawiam serdecznie.

edit1. czekam na Twój odzew - została Ci już ostatnia rata, która miała wpłynąć w maju. Daj znać, że w ogóle żyjesz martwimy się o Ciebie ze zgredem i szookiem ;) buźka Maksiu

fudz - zacznijmy od tego ze grafika Ci sie nie musi podobac, dla mnie to bez znaczenia. Ważne, że trafia do innych.

Co do wiszenia kasy zostało rozliczone - zrezygnowałem z projektu bo nie bylo robione całość tak jak ja sobie chciałem, mialem zaplacic 700 zl zaplacilem 1100 jak dobrze pamietam. / miales sprzedac szookowi grafike.

Dodam, że co prawda realizacja szybka, ale zauważyłem moje niedoświadczenie, w którym pozwoliłem manipulować własnym zdaniem.

Pozdrów szooka bo uważam, że dobry czlowiek z niego :rolleyes:

Ps. Prosze moderacje o uporządkowanie tematu, bo offtopic sie tworzy. Chociaz krytyka jedna z podstaw promocji ...

ilgesu: trzeba być sępem aa najlepiej orłem żeby móc dzialać. Po części masz racje, ale domena ma swoje ogromne zalety, nie moja wina, że tak padło :)

Ryzyko podejmowanych decyzji zawsze jest spore, przykladem mnogość nazwy fotki, które tworzą serwisy.

nTechnology: cieszy mnie to :P

prorok: tzn, ludzie sami tworzą kierunki w serwisie. Admin nie ingeruje w trwające nim życie.

markes01: thx, serwis musi ewoluować. Co będzie ? Sam nie wiem, wszystko zależy od reakcji internautów.

Śmieszny człowieczku, miałeś zapłacić 2100 z wszystkimi poprawkami itp. Później sam jak ostatni cwaniak przytoczyłeś rozmowę na gg, gdzie ty się zgodziłeś na kwotę 1500zł a kolejnych "podwyżek" jednoznacznie nie akceptowałeś, więc wg, Ciebie nie było podstaw do tego, aby płacić pełną kwotę tj. 2100 zł. Nie wiem skąd wziąłeś 700 zł - to chyba było za główną i 3 podstrony, a podstron zrobiłem wiele wiele więcej.

Oj Maksiu sam się wkopałeś, zapłaciłeś 1100 zł, a miałeś 1500 zł!

Czekam w takim razie na ostatnia zapłatę - pozdrawiam.

Ps. To wyszedł raczej mój brak profesjonalizmu, jak na tamten czas, a mianowicie brak umowy. Proszę moderatorów o nie kasowanie moich wypowiedzi w tym temacie, być może będzie to przestroga dla innych grafików.

Pod top (czy jakby to inaczej nie nazwać - tam gdzie są czarne ludziki i niebo) jest za ciemny - bardziej pasuje do nasza-cela lub nasze-cba.

W ostatnio dodanych fotkach przydałby się jakiś filtr wyjaśniający zdjecia. (mam monitor CRT jeśli to ma znaczenie)

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

fudz: sam dokonywaleś podwyżek, nie wykonales niektórych rzeczy które chcialem = moglem zrobić to co chciałem. Twojej grafiki nigdzie nie ma, a zakreceni.pl są na nowej grafice. Dziwne, że tylko Ty zostałeś pokrzywdzony, inni jakoś nie narzekają = cos to oznacza.

Życze miłego czekania.

Radeon: zabrane pod uwage ....

zakreceni.pl są na nowej grafice

A byli na sratej (wykonanje przez tego grafika)?

Byli, o czym wiedzial.

Za co tez zostalo zaplacone 1100 i calość zniknela pozniej z serwera ...

Ale prosze o porzadek w temacie ....

smirnof nie rozumiesz, że w każdym Twoim temacie będzie smród? Mogłeś być fair. Miałeś do spłacenia 1500 zł. Kto ma narzekać jak wszystko było prowadzone przeze mnie? Nie pamiętasz jak grafik od logotypu Cię odwiedził na gg? Koder okazał się na tyle porządnym człowiekiem, że olał temat i nie dopomina się swojej części.

Przestań pisać, że nie wprowadziłem Twoich poprawek bo jesteś w tym momencie śmieszny, wszelkie Twoje widzimisie były wprowadzane praktycznie na cito, ponieważ potrzebowałem pieniędzy. Grafika wisiała na stronie bez mojej zgody jakiejkolwiek, mydliłeś mi oczy, że to do podglądu, żeby programista widział itp. Nie pamiętasz mojej rozmowy z lemieszkiem (on został spłacony w 100%)?

Nie ważne czy grafika wisi czy wisiała - użyłeś jej łamiąc prawo autorskie. Proszę Cię przestań już wałkować ten temat bo już dawno straciłeś twarz. Jesteś facet bez honoru, zwykły cwaniak, którego trzeba omijać z daleka Maksymilianie. Podczas całej tej dyskusji miałem nadzieję, że przyznasz się do swojej natury.

A wracając do grafiki, zawsze myślałem, że wolisz robi rzeczy na maksa a nie na pół gwizdka....w tym wypadku na ćwierć gwizdka (co i tak jest komplementem).

Koniec tematu. I'll be back ;-)

Fudz: ja uważam ze wyszedlem z twarza. Ale Twoje zdanie - wiec szanuje je.

Nie rozumiem podtekstu grafiki, zawsze jest na wysokim poziomie :)

Aaaa jeszcze co do imienia, używasz mojego pseudonimu ?;) Bo ja tak sie nie nazywam.

Ps. Prosze o porządek w temacie.

Miało być o naszej-prasie czy jakoś tak a jest o opłatach za grafikę :)

Grafika ujdzie czcionki ujdą wszystko ujdzie.

Tylko może tematykę trzeba lepszą nasz-zad.pl to by zarobiło pieniądze.

Już ze 3 lata temu była taka stronka cycek.pl i miała więcej wejść niż wiele innych stron polegała na dodawaniu foto piersi.

Rób nasz-zad.pl i ludzie zaczną wstawiać pośladki .Zobaczysz jaki to ruch ci wygeneruje.

• 2 tygodnie później...

Dobra kalka nie być zła :ph34r: Ale tak szczerze typowi klikacze onetu i tych wszystkich portali zarejestrują się. Jeśli serwis do nich trafi. Ja nie jestem jakimś pr0 ale wiem mniej więcej na czym normalni użytkownicy internetu spędzają czas. Wystarczy, że człowiek rozglądnie się po znajomych. Nowe kalki nie wyciągną takiej kasy jak ich oryginały ale ja wyciągną. 2 tysiaki ? czy tam 5 czy 10 tysięcy pln kilka dobrych kopii i

człowiek żyje ;) Choć dla mnie i zapewne dla wielu z was to bez sens :P

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności