Skocz do zawartości

PR ? Google świruje ?

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na jednej stronie mam wyzerowany PR.

Prawdopodobnie się mylę, ale chyba google dość znacznie zmieniło swój algorytm oceny wartości strony, bardziej się liczy wiek domeny niż wcześniej, zauważyliście może coś podobnego ?

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Fakt, że coś się mogło zmienić ale czy akurat wiek stał się jeszcze ważniejszy to nie wiem - chyba raczej nie - świerze domenki skaczą mi z PR0 na PR1 a starsze nie drgają. W każdym razie potwierdzam obserwacje zerowania PR a w zasadzie schodzenia niektórych stron do N/A. Możliwe, że to tylko chwilowe przeczyszczenie przed przyznaniem nowego PR. W każdym razie mieszajka gogla się włączyła. Na niektórych DC widać zmiany "na żywo" ;)

Były wachania PR to lałem na to... Bo wisi mi ten ich PR... ale dziś doznałem szoku... Stronka cały czas była pierwsza, a teraz nagle 28... ;/ ;/ ;/ ;/

Nie robiłem żadnych drastycznych ruchów i nie mam pojęcia czym to mogło być spowodowane...

Stawiam że filtr to to nie jest bo pewnie poleciałbym dużo dalej...

Mam nadzieję że na dniach sie wszystko uspokoi i wszystko wróci do normy...

Gdzie wy sprawdzacie te informacje?

Na stronie podanej wcześniej: https://www.stalnet.com.pl/msnbetter+thango...s/data-centers/

Wywala mi taki błąd:

UWAGA !!!
1. Nie uzyskano odpowiedniej wartości nagłówka HTTP. Sprawdź URL i spróbuj ponownie.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności