Skocz do zawartości

Regulamin Konkursu

JackDaniels

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak, zgadzam sie: nie bardzo jest sens chwalenia sie zarobieniem 54groszy. ;-)

chodzi mi o raczej o aktywne pisanie nt. konkursu przez uczestnikow. ot, chocby na "oficjalnym blogu" ostatni wpis (oprocz mojego) jest jeszcze z marca... a miala to byc przeciez "pokazowka", w ktorej ci, ktorzy costam wiedza, dziela sie schematami z poczatkujacymi.

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

Stąd miałem pomysł racjonalizatorski ulepszenia zasad konkursu aby zabezpieczyć fajne pomysły przed kopiowaniem wysysaniem :(

Zrób sobie kopyrajty ..

A gdyby coś, to na pewno znajdzie się wielu specjalistów, którzy z dziką rozkoszą się tym zajmą :)

Sorka że zapytam: czy domenę można zakupić gdziekolwiek? Czy można z rynku wtórnego ? :)

No i nie ma w regulaminie nic na temat organizacji? może być dowolna? Czy musi się nie mieć powiązań z żadną ? :)

• 1 miesiąc temu...

Nie wiem czy ktoś się już o to pytał. Załóżmy, że mam kolegę dla którego wystawie fakturę powiedzmy na 10k pln netto za dożywotnią reklamę na stronie konkursowej. Jak mi udowodnicie, że mam z nim jakiś układ i dogadałem się z nim tylko po to żeby wygrać konkurs?

Chyba już było. Konkurs działa na zasadzie najzwyklejszej w świecie uczciwości uczestników. Może to już niemodne, ale warto sobie o czymś takim przypomnieć :tancze:

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Załóżmy, że mam kolegę dla którego wystawie fakturę powiedzmy na 10k pln netto
Hmm, po co Ci kolega?

Poszukaj w G, i znajdziesz tam setki tysiące firmy z NIP i innych danych.

Jeśli tak chcesz robić...

Np. pełne dane G też są dostępne w sieci.

Hmm, po co Ci kolega?

Bo jak wystawie koledze to organizatorzy nie mają jak sprawdzić czy faktura jest lewa, kolega poświadczy jej autentyczność.

Jeśli tak chcesz robić...

Nie biorę udziału w tym konkursie, zdziwiłem się tylko, że organizatorzy wierzą w

najzwyklejszej w świecie uczciwości uczestników

• 1 miesiąc temu...

Co dalej z tym konkursem? Wszędzie cicho, widać wszyscy zajęli się mistrzostwami seo. Tak więc wydaje mi się że można ogłosić wielki remis, gdyż nikomu zapewne nie udało się zarobić więcej niż 10zł. Nawet blog milczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności